308 1.6 THP Premium Pack 150 Beygir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan durs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Yakıt kullanıma göre değişecektir. Performansı yüksek bir araba agrasif kullanımda fazla yakıyor gerçekten. Şehir içi 9-10, şehir dışı 6, son 10000 km karması da 8.8 lt yakıt tüketimi benim kullanımımda. Devirsiz de kullanmam.
Tüp uyumluluğu konusunda bazı markalar takılabiliyor. Ben hiç düşünmedim. Nette araştırmıştım bi ara lovato marka bağlatıp kullananlar vardı.

Son bir ay içerisinde de Ön amorsitörler ve takozları, rot başları değişti.. hocam bir kaza olmadı normal olarakmı bozuldu bunlar. sürüştenmi kaynaklanıyor?

tayinci42' Alıntı:
Son bir ay içerisinde de Ön amorsitörler ve takozları, rot başları değişti.. hocam bir kaza olmadı normal olarakmı bozuldu bunlar. sürüştenmi kaynaklanıyor?
Hocam aracım kazası-değişeni-boyası hiçbiri yok. Araç tertemiz bir araç. Aracın kasislerden geçerken veya bozuk yollarda ön taraftan hafif hafif ses gelmeye başlamıştı. Bu şekilde binebilirdim de. Fakat kendi titizliğimden servise götürdüm. Onlar da ön amorsitörlerden dediler beraberinde amorsitör takozlarını ve rot başlarını da değiştirmişler.

Bu arada nakit ihtiyacından acil satmam gerekiyor. Fiyatı pazarlıksız 30bine çektim. 15-18 arası araçlarla takas da düşünebilirim...

BBNET
Geri