30000 tl - 35000 tl arası araç arıyorum

Kodla Büyü
aynenbadi' Alıntı:
sehzade' Alıntı:
rifatt' Alıntı:
Malatya'dayım boyasız düşük km araç arıyorum

Hocam boyasız olsun demişsin ancak kanımca aracımdaki boyalar önemli değil. Aracımla ilgili bütün bilgiler ilanda verilmiştir. Ayrıyeten soracağın birşey olursa telefondan arayabilirsin...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 929/detay/
megane2 nin sıfır olsa bu para etmez ne yaptın sen hocam...
şuan her araba her fiyatı ediyor hocam. 20 bin kilometrede 2008 megane ye 45 bin isteyenleride gördük. Satılırmı 1 hafta olmazsa 2 hafta sonra satılıyor. haziranda aldığım arabaya şuan 3 bin fazlasını veriyorlar vermiyorum neden çünkü satsam verdiğim fiyata almam çok zor

bilisim_06' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
sehzade' Alıntı:
rifatt' Alıntı:

Hocam boyasız olsun demişsin ancak kanımca aracımdaki boyalar önemli değil. Aracımla ilgili bütün bilgiler ilanda verilmiştir. Ayrıyeten soracağın birşey olursa telefondan arayabilirsin...

şuan her araba her fiyatı ediyor hocam. 20 bin kilometrede 2008 megane ye 45 bin isteyenleride gördük. Satılırmı 1 hafta olmazsa 2 hafta sonra satılıyor. haziranda aldığım arabaya şuan 3 bin fazlasını veriyorlar vermiyorum neden çünkü satsam verdiğim fiyata almam çok zor
şahsi fikrim ,o kadar parayı megane a bayılmam ben hocam..hayırlı satışlarr

dizel takıntın yoksa lancer bakabilirsin. 2011 üzeri ve 50,000 altı güzel 1,6 invite bulabilirsen tavsiye ederim.

rifat hocam ev borcundan bahsetmiştin bana??? model yükseltmekten bahsetmemiştin??? bu arada kaça sattın acaba arabanı?

boyasız derken
benim arabanı tamponları boyalı mesala gayette güzel oldu çizik ti hep tamponlar
honda cıvıc 2007 gümüş gri 117000

şuan yok, ben de aramaktayım. piyasa kurbandan sonra rahatlar derim.
benzinli bir araç için 4 yaşını doldurmuşlar şimdi : 30-32 Bin Kurban (Kasım-Aralık) Bayramından sonra : 28-30 Bin olacaktır.
dizel bir araç için 4 yaşını doldurmuşlar şimdi : 36-38 Bin Kurban (Kasım-Aralık) Bayramından sonra : 33-35 Bin olacaktır.

chevrolet aveo 1.4 lt 2012 24000 km de öğretmenin 30 istiyor ama 29 a alırız

opel astra classsic 6 aylık 12000 de 1.6 motor benzinli öğretmenin buda 39.500 diyor

opel astra 1.3 dizel 111 . yıla özel 2008 model 67.000 de öğretmende 37 diyor 36 ya alınır öğretmende

bu 3 ü de arkadaşım hocam 3 araçta orduda düşünürsen

3 ündede hata boya motorda ölülük yok. 3 üde alınılabilir araçlar.ama tavisyem opeller çok daha pırıl pırıl

2010 model Ford Fiesta Titanium Benzin/Lpg 45000'de hatasız boyasız kazasız. Şehir dışı km 21 kuruş şehir içi 25 kuruş yakıyor. 32000 tl

Ben kurbandan sonra 2008 2011 Astra Sedan 16 Dizel bakacağım, satanlar insaflı olsalar bari.

aynenbadi' Alıntı:
sehzade' Alıntı:
rifatt' Alıntı:

Arabayı 33.100 TL'ye İzmir'e sattım. Alan arkadaş (hala telefonla ve whatshapp ile görüşüyoruz) İzmir'e döndükten sonra teşekkür üstüne teşekkür etti. Megane 2'ye o fiyat verilir mi diyenlere DUYURULUR...

focus 2007 hb ghia manuel gazlı 110 binde siyah hatasız boya ve değişeni olmayan aracım var. bütün ağır bakımlarını yaptırdım eşim için otamatik alacağımdan satmayı düşünüyorum fiyatı 34500 tl internete henüz koymadım düşünürsen hocam iletişime gecebiliriz. istanbul hadımköydeyim.

BBNET
Geri