aynen. daha sular ısınmadıtoker42' Alıntı:seçime daha çok var anket için erken. bu seçim bir basketbol maçı gibi her geçen saniyenin önemi var.
Hocam hiçbiri şıkkını ekledim. İşaretleyebilirsiniz.fatih22222' Alıntı:anket güzel olmuş ama bence bir şık eksik HİÇBİRİuhaha: muhakkak hepsine basacak adam çıkacaktır...
Rahmetli Muhsin yazıcıoğlunun ölümü ile ilgili bir videonun yayınlanacağı bekleniyor. başbakan devletin bekası için bizzat öldürüleceğini bildiği hakkında. bu seçimde kimin ne oy alacağınında önemi yok sonuçta mahalli seçim yapılıyor burada anket yapmanında anlamı yok. bu seçimi genel seçime çevirerek oy toplamak sadece bir oyundur.papakaa' Alıntı:aynen. daha sular ısınmadıtoker42' Alıntı:seçime daha çok var anket için erken. bu seçim bir basketbol maçı gibi her geçen saniyenin önemi var.
talp' Alıntı:Hocam hiçbiri şıkkını ekledim. İşaretleyebilirsiniz.fatih22222' Alıntı:anket güzel olmuş ama bence bir şık eksik HİÇBİRİuhaha: muhakkak hepsine basacak adam çıkacaktır...
Hocam şık ekleyince otomatik sıfırlandı 30 marta kadar herhangi bir şık daha eklemeyeceğim.fatih22222' Alıntı:ooo anket sıfırlanmış ya yeniden oy kullanacaz şimdi şeçimleri yenilediniz demekki şıkla birlikte![]()
çokda önemli değil neyi yansıtıyor ki?muhalif33' Alıntı:ilginç...chp önde...
papakaa' Alıntı:çokda önemli değil neyi yansıtıyor ki?muhalif33' Alıntı:ilginç...chp önde...
Neden sasirdiniz anlamadim bdp nin bile yuzde olarak belli oyu varken, sekuller milliyetci bi partinin onde olmasinda aasilacak ne varmuhalif33' Alıntı:papakaa' Alıntı:çokda önemli değil neyi yansıtıyor ki?muhalif33' Alıntı:ilginç...chp önde...
bir şey yansıtıyor mu bilemem ama şaşırdım...
papakaa' Alıntı:Neden sasirdiniz anlamadim bdp nin bile yuzde olarak belli oyu varken, sekuller milliyetci bi partinin onde olmasinda aasilacak ne varmuhalif33' Alıntı:papakaa' Alıntı:çokda önemli değil neyi yansıtıyor ki?muhalif33' Alıntı:ilginç...chp önde...
bir şey yansıtıyor mu bilemem ama şaşırdım...![]()
papakaa' Alıntı:Neden sasirdiniz anlamadim bdp nin bile yuzde olarak belli oyu varken, sekuller milliyetci bi partinin onde olmasinda şasilacak ne var![]()
açıklayayım. anket ilk koyulduğunda akp öndeydi hemde açık farkla. sonra anketi açan arkadaş ankete yeni madde ekledi ve anket sıfırlandı. dolayısıyla pek çok akp ye oy atan arkadaşın oyun geçersiz sayıldımuhalif33' Alıntı:papakaa' Alıntı:Neden sasirdiniz anlamadim bdp nin bile yuzde olarak belli oyu varken, sekuller milliyetci bi partinin onde olmasinda şasilacak ne var![]()
2 kişiden birinin oyunu alan bir partinin önde olması bekleniyor...Ak Parti'nin eğitim seviyesi düştükçe oyunu arttırdığı söyleniyor...bu oylama bunun göstergesi olabilir...
çaldıklarından nemalananlar var demek ki. işte açık örneğicehcah' Alıntı:antiformator' Alıntı:Bilgisayar Öğretmenleri içinde de AKP birinci çıkarsa internetten uzak sadece yandaş medyayı takip edebilen halka bahane bulmamak gerek.
Kasetleriniz bittiyse pensilvanya fazla uzak değil, hem zahmet etmeyin yeni kasetler geliyormuş, ama zaman daraldı elinizi çabuk tutun.
Hâla şunu anlamadınız değil mi? kasetler çıktıkça adam oy kazanıyor.
yazıcıoğlu mu olur yoksa oslo mu olur. ya da başka birşeymi olur bilmem ama zamanlama manidar olur. orası kesintoker42' Alıntı:Rahmetli Muhsin yazıcıoğlunun ölümü ile ilgili bir videonun yayınlanacağı bekleniyor. başbakan devletin bekası için bizzat öldürüleceğini bildiği hakkında. bu seçimde kimin ne oy alacağınında önemi yok sonuçta mahalli seçim yapılıyor burada anket yapmanında anlamı yok. bu seçimi genel seçime çevirerek oy toplamak sadece bir oyundur.papakaa' Alıntı:aynen. daha sular ısınmadıtoker42' Alıntı:seçime daha çok var anket için erken. bu seçim bir basketbol maçı gibi her geçen saniyenin önemi var.