30-35 bin arası sedan hangi marka alınır?

Kodla Büyü

Dijital_Dünya

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar arabaya niyetlendik fakat karar vermek güç. Araç fiyatları çok pahalı. Ama bu fiyat aralığında ne alınabilir. Opel Astra Megane 2 gibi düşünüyorum ama yorum yazarsanız sevinirim.

Hocam nasipse Mazda 3 aliyorum yakında. Mazda 3 e bakmanı öneririm. Bu fiyat aralığında temiz bulabilirsin.

megane 2 en ideal araçtır bana göre.hem az yakar, hem dinamik ya da privilege bulursan donanımlıdır, hem de parçası ucuzdur.mazdanın parçaları çok pahalıdır.özellikle bir ihtiyaç durumunda orijinal parçanız japonyadan gelir mesela.jetta olabilecek en iyisidir.ancak 200 binde bir jetta yerine 90 binde bir megane 2 yi tercih ederim.ikisini de kullandım.alman arabaları tabiki daha konforlu araçlardır buna birşey demem.ancak yakıt ekonomisi ve parça ucuzluğu dersek renault.mesela arkadaşımda vectra c kasa var.direksiyon göbeği komple değişiyor hesap 1600 lira.ben geçen yaz megane 2 hb aracımın aynı bölgesini orijinal parça olmak kaydıyla 450 liraya değiştirdim.olayın özeti bu...

parça değişimleri birazda kısmet.ankarada arkadaşımın vardı mazda 3.park halinde birisi geldi çarptı.kapı değişecek, 3,5 aydan fazla parçanın gelmesini bekledi.yoksa mazda güzel araba.birde tabi heryerde servis vs. olmaması sorun.

2007 toyota avesisi 1.6elegant al araba kullandım dersin araçta her istediğin var işcilik ,güvenlik, bagaj, lpg uyum, sorunsuz

Herkes kendi arabasını söylüyor al diye. Sen neyi seviyorsan git onu al hocam

Selam aleyküm
Arabam yok öncelikle onu söyleyeyim.Bu aralıkta araç seçeneğin oldukça fazla astra corolla civic vs araçların 100 bin altında bulman zor
Lakin benim şahsi fikrim bu aralıkta megan2 olacak yukarıda arkadaşın yorumuna katılıyorum üst donanım bir megane bulabilirsin.
Hayırlısı olsun.

BBNET
Geri