30.000 tl araba ne alabilirim

Kodla Büyü

gokceogretmen

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hb olacak, çok fazla yol gitmediğim için dizele gerek duymuyorum,otomatik vites olmasını isterdim ama o zamanda benzini çok yiyior ne tavsiye edersiniz 2. elde olabilir sıfırda

Hiç arabam olmadı. Ama bu otomatik vites çok yatıyor meselesi hiç mantıklı gelmiyor bana. Bence otomatik vites çok büyük bir rahatlık ben bugün araba alacak olsam tercihimi otomatik vitesten yana kullanırım. Önerime gelince ikinci el bir toyota avensis alabilirsin

hocam 30.000 verince arabanın 0 olmasını istersiniz. 2. el de kesin tanıdığınız olmadığı sürece o kadar para vermeyin derim size. çok iyi tanıdığın olur, arabasına gerçekten çok iyi bakığını bilirsin. bakımları vs zamanında yaptırdığını bilirsin, kazası olmadığını boyası vs olmadığını bilirsin o zaman alırsın. Eğer saydıklarım konusunda aklında şüphe kalıyorsa kesinlikle vazgeç 0 araba al. Temiz temiz istediğin kadar bin. için de rahat eder. Hb istiyorsan git opel coorsa al. Renault Clio HB al.Hyundai i30 al. Toyota Yaris al. Fiat Punto EVO al. ama 0 al.
Otomatik vites olayına kafanı fazla takma 2 hafta içerisinde alışırsın. Otomatiğe bağlarsın kendini.

hocam kia cee'd derim başka bişey demem...10 üzerinden 10 numara araba...bak,gör hayran kalırsın

hocam o paraya 2006-2007 model volvo s40 alırsın tüm ailenle güvenli bi şekilde binersin. tenekelere para verme derim ben 0 araba işine de girme çok maliyetli olur.

bencede ev al derim. illaki araba dersen . 6-7 bin kredi kullan dizel ford focus al 37000 tl falan. bi arkadaşta var 170 bin yakıyor (17 kuruş) km de yada seat ibiza 1.4 benzinli 25000 tl civarı gayet hoş araba.

şimdiden hayırlı olsun :)

gokceogretmen' Alıntı:
bende clio hb 2005 model küçük geliyor önerilerinizi dikkate alacağım

2007 den sonra yeni hb kasalar çıktı. onların için 2005 eski kasalara göre çok daha geniş. bilginiz olsun.

30.000 Tl ye Sıfır Ford Focus Alabilirsin.. Şu anda yeni kasa çıkacağından dolayı epey fiyatları düştü.. Aralık ayında bayilerle biraz daha pazarlık yapıp uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

Bu fiyata focus ayarında başka araç yok - muadilleri 38 den başlıyor.

2006-2007 toyota avensis elegant 1.6
esp nin yanında viraj destek sistemi var ve fren sistemi rakiplerine göre çok kısa
konfor güvenlik büyük bagaj

hocam tavsiyem o paraya sıfır (0) skoda fabia 1.2 tsi (28.490). ben iki ay önce aldım. gerçekten harika. hem vergisi az (tek taksiti 200 tl) hem de çok az yakıyor (uzun yol 5 lt, şehir içi 8 lt). güç olarak da birçok arabadan çok çok iyi (105 beygir, 175 tork) benzinli motorlarda üzerine yok tsi motorun. incelemenizi tavsiye derim.

(bu tavsiyeleri ikinci el;
1- 2001 skoda octavia 1.6 102 bg
2- 2004 megane II dynamic 110 bg
3- 2005 golf 1.6 fsi comfortline

kullanmış birisi olarak yapıyorum. bu arabaların hiçbiri yakıt ve güç olarak 1.2 tsi motordan daha iyi değildi.)

o para birikim değildir ya sağdan soldan almştır ya da bağı bahçesi vardır ya da babadan miras falandır .bu memur maaşıyla çok zor birikir o para

o kadarda kötü değil durumumuz hocam ya yapmayın :) Dediğim gibi astra düşün bence.

oziie' Alıntı:
30.000 Tl ye Sıfır Ford Focus Alabilirsin.. Şu anda yeni kasa çıkacağından dolayı epey fiyatları düştü.. Aralık ayında bayilerle biraz daha pazarlık yapıp uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

Bu fiyata focus ayarında başka araç yok - muadilleri 38 den başlıyor.
bencede tercihim focus olurdu.
focus comfort paketinin sıfır fiyatı 30000 tl den başlıyor

focus un en boş versiyonu 1.6 comfort benzinli 100 ps öğretmen indirimiyle metalik boya dahil son fiyat 29.500
astra classic HB 1.6 benzinli essentia + konfor paketli son fiyat 32.500
astra classic HB 1.3 cdti essentia + konfor paketli son fiyat 35.000

focus alabiliyosun ama astra alamıyosun 2 opel yetkili satıcısına gittim kalmamış ellerinde...

Ben olsam astra 1.3 cdti alırdım çünkü benzinliyle arasında fazla fark yok tüp taktırayım desen 1.6 benzinliye 34.000 liraya gelir, dizelin motoru 1.3 olduğu için vergi avantajı var, aralık ayında gelirse dizel astra almayı düşünüyorum, bulamazsam clio grand tour alacağım.

ne kadar geyik yapıyorsunuz arkadaşlar
Parayı nerden aldın. Yok ev al. Bu insanlardaki ev sevdası neyin nesi. Anamız babamız 25-30 yaşında ev sahibi oldu ya.Bırakın adam araba soruyor. Ne alabilirim diye.
HB dizel 2008-2009 ghia veya 2010 benzinli HB dizel
Toyota auris sıfıra yakın
Opel Astra 2009 model
sıfır polo veya ikinci el golf şeklinde uzar gider.

mehmetkaya1980' Alıntı:
ne kadar geyik yapıyorsunuz arkadaşlar
Parayı nerden aldın. Yok ev al. Bu insanlardaki ev sevdası neyin nesi. Anamız babamız 25-30 yaşında ev sahibi oldu ya.Bırakın adam araba soruyor. Ne alabilirim diye.

aynen hocam.

yeni nesil hemen ev alayım derdinde.büyüklerimiz emekli olunca anca alırlardı evi.

ayrıca eskiden evler de ucuzdu.babam murat 131 i satıp üstüne az bişey daha koyup ev aldıydı :D

BBNET
Geri