3 ayaktan 2.si kuruluyor son ayak bizde

Kodla Büyü

pneuma_ex

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Tayin dönemindeyiz ancak birde malum Suriye olayları var. Hani hep haritalarda görüyorduk son 10 15 yıldır kürtler Iraktan, Suriyeden, Türkiyeden toprak alıp büyükçe bir kürt devleti kuruyordu. O günler gördüğümüzde hayal bu, olurmu öyle şey diyorduk. Şu an ise Irakta bölgesel kürt yönetimi var..

Demokratik toplum kongresi adı verilen aponun talimatıyla kurulan barzaninin pkknın pjakın ve suriyeli kürtlerin katılıp görüş bildirdiği birde bunların ortak karar toplantıları var. Dün bu adamlar suriyeli muhaliflere destek vereceklerini ama Suriye sınırında bölgesel kürt yönetimi kurularak burayı koruyacağını açıkladı. Buda demektirki Iraktan sonra Suriyedede nur topu gibi bir kürt yönetimi olacak.

Kıssadan hisse bizim bu 2 ülke ile olan sınırlarımızda pkklı terörist gerilla peşmerge ne derseniz deyin bunlar olacak.

Muhaliflere destek veren, yok katliam var, esad gitmeli deyip muhalifleri silahlandıralım felan fıstık diyenlere duyurulur. Gerçi iş işten geçtikten sonra nerede hata yaptık diyeceklerdir ama ders alacaklarını hiç sanmıyorum. Çok değil bir 10 15 yılada bizim ülkede kurmaya kalkarsa Sam amcanız şaşırmayın çünkü bizim gibi gündelik yaşamıyor adamlar önlerindeki 40 50 yılın planlarını yapıyorlar :)

Bu olayın muhaliflere ya da esad a destekle ilgisi yok gibi duruyor her halde adamlar istediğini yapıyor

güya muhalifler pkknın bayrak dikmesine tepkiliymiş, tek suriye istiyorlarmış. Muhalifleri silahlandırıp destekleyen Amerika, Avrupa, İsrail değil mi, onların pkk nın bölgeye hakim olmasına razı olmaması gibi bir şey düşünülebilir mi.. Hasılı muhaliflere destekle pkk nın oradaki hakimiyeti engellenemez

Esad a destekle zaten engellenemez çünkü bizzat pkk ya kendisi bırakıyor orası belli.

Süreci bizimkiler de buradan tamamlayacaklar gibi görünüyor. Yerel yönetimler taslağı hazır, ortam hazırlanıp o da uygulandı mı hadi geçmiş olsun...

Valla hocam Biz ne Irağız ne de Suriye.Burada da böyle bir girişime girerlerse askere gönüllü olarak yazılırım ve son nefesime kadar da savaşırım.Ha askeriye de de hain çoksa ve verelim kurtulalım zihniyetinden adamlar varsa kişisel olarak örgütlenir savaşırım.Bizim toprağımız masa başında değil kanla kazanıldı.Onu kazanmak için anasını eşini çocuğunu bırakıp gitti ceddimiz.Gerekirse bende anamı ve eşimi arkamda bırakıp giderim.Bu ruhta olanlar olduğu sürece; o şerefsizlerin ki toplantıdan-bildiriden-istekten öteye gidemez.Gitmeye niyetleri varsa sonlarına razı olmuşlardır demektir.

ölenler 41 tanesi profesyonel askerimiz(bordo bereli) bu güne kadar.Uçak düştü.Adamlar heyecanlı kürt devleti için şu şerefsiz kampta yedirdiğimiz içirdiğimiz suriyeliler bile türk bayrağını indirip kendi bayraklarını diktiler.
Bilmiyorum nereye gidiyoruz herhalde metal fırtına kitabı gerçek olacak.Dış güçler zemini hazırladılar sanki biz suçluymuşuz gibi.Gerekirse suriye ile savaşalım toplu bir temizlik lazım şu araplara.Petrol kuyuları yeter bize

moa' Alıntı:
Valla hocam Biz ne Irağız ne de Suriye.Burada da böyle bir girişime girerlerse askere gönüllü olarak yazılırım ve son nefesime kadar da savaşırım.Ha askeriye de de hain çoksa ve verelim kurtulalım zihniyetinden adamlar varsa kişisel olarak örgütlenir savaşırım.Bizim toprağımız masa başında değil kanla kazanıldı.Onu kazanmak için anasını eşini çocuğunu bırakıp gitti ceddimiz.Gerekirse bende anamı ve eşimi arkamda bırakıp giderim.Bu ruhta olanlar olduğu sürece; o şerefsizlerin ki toplantıdan-bildiriden-istekten öteye gidemez.Gitmeye niyetleri varsa sonlarına razı olmuşlardır demektir.

ÇOK DOĞRU ANCAK EKSİK.

MUSULDA Kİ TÜRKLER "TÜRKİYE BİZİ MASADA BIRAKTI" DİYOR.

moa' Alıntı:

Hocam bir vakit sonra hepimiz alışacağız böyle şeylere medya sayesinde dün olmaz dediğimiz birçok şey bugün oluyor!

Kaynar suya atılan kurbağa kaçar kurtulurmuş, ılık suya atılıp yavaşça ısıtılan kazandaki kurbağa gibiyiz...
Alıştıa alıştıra, yavaş yavaş, uyuta uyuta...Eyalet-yerel yönetim, ne derseniz deyin, buna çanak tutanlar şu an devletin başında, yıllarca yapamadıkları şeyi kendi elimizle yapıp veriyoruz, bunu yapan da %50li ile küçük dağları ben yarattım diyenler....

gececi' Alıntı:
Kaynar suya atılan kurbağa kaçar kurtulurmuş, ılık suya atılıp yavaşça ısıtılan kazandaki kurbağa gibiyiz...
Alıştıa alıştıra, yavaş yavaş, uyuta uyuta...Eyalet-yerel yönetim, ne derseniz deyin, buna çanak tutanlar şu an devletin başında, yıllarca yapamadıkları şeyi kendi elimizle yapıp veriyoruz, bunu yapan da %50li ile küçük dağları ben yarattım diyenler....

Aynen hocam...

BBNET
Geri