3-4 Haziran Tubitak 4006 bilim fuarımıza bekleriz

Kodla Büyü

bilisimkml

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bilişim Teknolojileri alanında yapılan projelerimiz

Okul Zili
Oto Galeri Otomasyonu
Kim 500 bin ister
Staj Takip
Koçluk Takip
Passaparolla
İngilizce Kelime Hatırlatıcı
Bilgi yarışması hazırlama ve uygulama programı
Ortak Sınav dağıtım
Sağlık asistanım
Win8 simulasyonu
win7 simulasyonu
xp simulasyonu
İnglizce kelimeler- Dinleme alıştırmaları
Demirbaş takip
Bilgisayar kapat
Önemli tarih olay bil
Adam Asmaca ve ingilizce türkçe sözlük
Sınıf içi kura
Ajanda hatırlatıcı
Çekiliş Yap
Nöbetçi Kim
Anaokulu programı
Sınıf içi değerlendirme
Kurs Takip

Ekli dosyalar

• resim.jpg
    resim.jpg
    142.6 KB · Görüntüleme: 2,101
  • zarf-ön.png
    zarf-ön.png
    160.5 KB · Görüntüleme: 2,101
  • zarf-arka.jpg
    zarf-arka.jpg
    36.9 KB · Görüntüleme: 2,100
  • tubitak.jpg
    tubitak.jpg
    219.1 KB · Görüntüleme: 2,043
  • tubitak_a3.rar
    tubitak_a3.rar
    628.5 KB · Görüntüleme: 274
projelerle ilgili ayrıntılı bilgi verebilir misiniz mümkünse? daha doğrusu projelerinizin bazılarını(hatta birçoğunu) tam olarak nasıl yapacağınızı merak ettim...

ark lar bizede tubitak cikti bizim proje tarihi mayısın 2.haftası diye ayarlamislar bunu haziranın ilk haftasına uzatabilirmiyiz nasıl yapabiliriz

xxltc' Alıntı:
ark lar bizede tubitak cikti bizim proje tarihi mayısın 2.haftası diye ayarlamislar bunu haziranın ilk haftasına uzatabilirmiyiz nasıl yapabiliriz
6.2. Projenin izleme sürecinde proje yürütücüsünün talebi ve ilgili müdürlüğün uygun görmesi halinde, bilim fuarının yapılacağı tarihte değişiklik yapılabilir. Ancak bu durum projenin toplam süresinde bir uzatma nedeni olamaz. TÜBİTAK’a veya TÜBİTAK’ın belirlediği izleyiciye haber verilip izin alınmadan fuar tarihinde değişiklik yapılamaz.

Hocam aynı mevzu için ben mail attım. Cevap bekliyorum. Sözleşme maddesinde değiştirebileceğimizi fakat haber vermemiz gerektiğini belirtmiş.

erkan_ays' Alıntı:
xxltc' Alıntı:
6.2. Projenin izleme sürecinde proje yürütücüsünün talebi ve ilgili müdürlüğün uygun görmesi halinde, bilim fuarının yapılacağı tarihte değişiklik yapılabilir. Ancak bu durum projenin toplam süresinde bir uzatma nedeni olamaz. TÜBİTAK’a veya TÜBİTAK’ın belirlediği izleyiciye haber verilip izin alınmadan fuar tarihinde değişiklik yapılamaz.

Hocam aynı mevzu için ben mail attım. Cevap bekliyorum. Sözleşme maddesinde değiştirebileceğimizi fakat haber vermemiz gerektiğini belirtmiş.

hocam peki siz hangi tarih de düşünüyorsunuz.

Biz henüz netleştirmedik. Tabi ki burada paylaşalım isterim ben de. Geçen öğretmenlerle toplandık ve bir hafta süre verdik. Her alan ne yapacağını tam olarak belirleyecek.

BBNET
Geri