Deadpool Aktif Üye Mesajlar 242 17 Mayıs 2023 #1 Hizmetçi eğitim çıkmış. Bizlerden çıkan var mı? Arabayla birleşip gidebilmek adına konu açmak istedim.
Hizmetçi eğitim çıkmış. Bizlerden çıkan var mı? Arabayla birleşip gidebilmek adına konu açmak istedim.
Y Yourdhacool Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 335 17 Mayıs 2023 #2 Deadpool' Alıntı: Hizmetçi eğitim çıkmış. Bizlerden çıkan var mı? Arabayla birleşip gidebilmek adına konu açmak istedim. Genişletmek için tıkla ... Maalesef hocam. Başvurdum ama kontenjan yetersizliğinden reddedildi. Sizi tenzih ederek söylüyorum inşallah hak edenlere çıkmıştır. Malum bu tarz eğitimler genelde dayısı olanlara çıkıyor o yüzden dedim.
Deadpool' Alıntı: Hizmetçi eğitim çıkmış. Bizlerden çıkan var mı? Arabayla birleşip gidebilmek adına konu açmak istedim. Genişletmek için tıkla ... Maalesef hocam. Başvurdum ama kontenjan yetersizliğinden reddedildi. Sizi tenzih ederek söylüyorum inşallah hak edenlere çıkmıştır. Malum bu tarz eğitimler genelde dayısı olanlara çıkıyor o yüzden dedim.
bir_tas_attim_kuyuya Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 331 18 Mayıs 2023 #3 Nerede yapılacağını nereden öğreniyorsunuz?