hayalcisuat' Alıntı:"Böyle illegal yollarla ancak insanlar kutuplaştırılır, birlik bütünlük bozulur başka da bir şey olmaz." cümledeki yandaşlık kokan kelimelere bile baksak tarafınız ortaya çıkar... Her fırsatta türk-kürt-çerkez-laz vs diye lafa başlayarak kimlerin ülkeyi kutuplaştırdığı, türkiyelilik diye bir saçmalığı ortaya atıp kimlerin birlik ve beraberliği bozduğunu, türk bayrağına ve atatürk posterine müdahale edebilecek kadar şuursuz bir emniyet teşkilatına kimlerin emir verdiği ortada.!!! aşağıdaki resimde fotomontajdır kesin...!!!ismailo' Alıntı:Demiştin. Ben de sana taraf olabilecek bir yer göster demiştim.
İkiniz de iki mesajdır aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz zaten başka lafınız yok.
hayalcisuat' Alıntı:gül gül, senin gibilere bile o bayrağı oraya eklettiysem ne mutlu bana...![]()
doğru yaşım sana çok fazla geldi...! yazdığım hiçbir yoruma cevap veremedin, ilk fotoğraftaki montaja takıldın gittin. sen gitte resimlerle kolaj çalışmalarına devam et. belki sende güzel bir mevki, makam sahibi olursun bu üstün hizmet ve gayretlerinle...!!!ismailo' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:gül gül, senin gibilere bile o bayrağı oraya eklettiysem ne mutlu bana...![]()
Arkadaşım senin yaşını çok merak ediyorum inan ki. Zeka seviyene hayran kaldım. Bayrak ekletmiş. Benim mesajımla seninkini birleştirince ne anlam çıkıyor bence bu gece uyuma da onu düşün. Ya da imayı hiç anlama mutlu olmaya devam et.
Forumu sana bırakıyorum. Al ne istiyorsan yaz. Cevap da vermiyorum. Çoluk çocukla okulda uğraşırız burada zaman harcamaya değmez.
Malayaniyi terk etmek, kişinin müslümanlığının güzelliğindendir. Tirmizi
Bugün Cumhuriyet Bayramı kutlayan vatandaşlara gazlı-joplu müdahale etme emrini verenler yarınki teröristlerin eylemlerinde polise ne emir verecekler göreceğiz. Teröristlere dokunabilecekler mi ?yu_cin' Alıntı:Adana'da adamlar benim mahallemde(Şakirpaşa-Onur Mah.) hayatı durdurma eylemi yapacaklar, tüm mahallede esnaf dükkan açamayacak, her hafta kurulan Salı Pazarı'mız kurulmayacak, insanlar bir haftalık pazar alışverişlerini yapamayacak, güzel memleketimin güzel polisi bunlara müdahele etmeyecek, güzel ülkem bunlardan habersiz uyumaya devam edecek. Yaşadığım ülkeden nefret eder oldum.
joombal' Alıntı:Gariban vatandaş küçücük kolaj yazısını okudu da anladı.
Kolaj küçük, oluşturulan imaj süper :+1:
ismailo' Alıntı:hayalcisuat' Alıntı:yorumsuz...
Hocam TRT şehit cenazeleri haberindeki provokasyonla aynı teknik hemen sazanlık yapmayın bence. O hızda koşan bir çocuğun elinde dümdüz kırışmadan duran bir bayrak :-1:
Böyle illegal yollarla ancak insanlar kutuplaştırılır, birlik bütünlük bozulur başka da bir şey olmaz.
http://www.internethaber.com/haber-habe ... 72285h.htm