-29 C !!! Bugünde Donmadım Anne

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
Burası Kars sabah sabah okula gelirken hava -29 du.Bugünde donmadık.Millete yıpranma payı bilmem ne ücreti adı altında fazla maas veriyorlar.hadi buyur burdan yak sabahı -29 olanın gecesi ne dir kimbilir acaba.komik olan televizyonların saçma salak yalan yanlıs rakamlar veriyor olmaları.
BASKA ARKADAS VARMI TÜRKİYENİN DOĞUSUNDA DONUP KALANLAR

Hocam artık sıcak yerlerdeyim. Fakat dediğiniz olayı anlıyorum. Soğuk yüzünden nefes almaya korkardım. Allah sabır versin.

Allah kolaylık versin hocam inşallah bir an önce rahata kavuşursunuz

Ağrıdayım hocam bizde 35leri görüyorduk burda akşam haberlerde -22 çıkıyordu nereye inanacaz ki :)

cuma gününe kadar antalyada 15 dereceleri begenmezken van da eksi bilmem kaçlar
antalyada kalabilsek iyiydi

bişey olmaz hocam.
bizde yaşadık oralarda yıllar önce.
şimdiki soğuklar ve kar onların yanında hiçbişey değil.

Giresun - Alucra, bu gece -33, dün gece -35 gördük.
Cefasıyla sefasıyla çok şükür memnunuz halimizden. Evimiz sıcak çok şükür. Allah dışarıda kalanlara kolaylık versin...

malatya da üniversite son sınıfta okula giderken birden bir banka oturup dakikalarca ağlamıştım soğuğa dayanamıyourm üşümek istemiyorum diye Allah yardımcınız olsun

ERZURUM PASİNLER
SABAH SAAT 8:00

C9rH.jpg

Hocam kesinlikle haklısnız Allah sabır versin, bende Ardahandaydım çok iyi anlıyorum sizi

Köy Okuluna gidip kardan geri eve dönemediğimiz zamanları hatıladım...

Ben de Van'da çalışmıştım. Benzer soğuk orda da olurdu. Kolaylıklar diliyorum.. Bu arada Öğretmen gibi yazmaya çalıştım.:)

g.cetin.66' Alıntı:
Burası Kars sabah sabah okula gelirken hava -29 du.Bugünde donmadık.Millete yıpranma payı bilmem ne ücreti adı altında fazla maas veriyorlar.hadi buyur burdan yak sabahı -29 olanın gecesi ne dir kimbilir acaba.komik olan televizyonların saçma salak yalan yanlıs rakamlar veriyor olmaları.

ben de vandayım karslıyım kendim de bir kat fazla giyinin hocam kaz yiyin bal yiyin ısınırsınız:))

g.cetin.66' Alıntı:

gökhanım Allah kolaylık versin;)

BBNET
Geri