29-30 haziranda okula gidecek misiniz?

Kodla Büyü
görevlendirme yazısı ne zaman biterse o tarihe kadar okula gitmek zorundayız, bizim 30 haziran bitiyor ben resmi evrağa göre hareket edeceğim.

Re: Ynt: 29-30 haziranda okula gidecek misiniz?

Görevlendirmesi olan süresi sonuna kadar okulda bulunur.
Görevlendirmesi olmayan ise öğretmen konumunda olup, tatili 2 gün önce cuma günü başlamış durumdadır.
Bunu bilmeyen yok, ama neyi ve neresi tartışılıyor bende anlamıyorum?

Re: Ynt: 29-30 haziranda okula gidecek misiniz?

COBOL' Alıntı:
Görevlendirmesi olan süresi sonuna kadar okulda bulunur.
Görevlendirmesi olmayan ise öğretmen konumunda olup, tatili 2 gün önce cuma günü başlamış durumdadır.
Bunu bilmeyen yok, ama neyi ve neresi tartışılıyor bende anlamıyorum?
..
+1
Kesinlikle katılıyorum
Ya arkadaşlar elinizdeki görevlendirme yazısını hiç mi okumuyorsunuz.
Görev bitiş tarihiniz nedir biz nerden bilelim.
Göreviniz an itibari ile devam ediyorsa BTR siniz okula
Göreviniz an itibari ile bitmişşe ÖĞRETMEN siniz tatile

Merhaba arkadaşlar, bakanlığın 29-30 haziranın öğretmenler için izinli sayılması konusunda yazısı var. Bu Bizide kapsamiyor mu

İzmir'de de görevlendirme yazısı 30 una kadar yazıyor. Gerek Buca'da gerek diğer ilçelerde konuştuğum arkadaşlar gideceği yönünde söylediler bana. Ben de gideceğim pazartesi ve salı günü. Not: ekders de yazılacakmış haberiniz olsun.

ferdison' Alıntı:
İzmir'de de görevlendirme yazısı 30 una kadar yazıyor. Gerek Buca'da gerek diğer ilçelerde konuştuğum arkadaşlar gideceği yönünde söylediler bana. Ben de gideceğim pazartesi ve salı günü. Not: ekders de yazılacakmış haberiniz olsun.

tarih ne zamana kadarsa o günün sonuna kadar ek ders yazılır,istanbulda da 30 son gün ve 29-30'unda okula gidip ek dersimi de alacağım.

BBNET
Geri