26.000 liraya araba ne alınır

Kodla Büyü

gokceogretmen

Seçkin Üye
Seçkin Üye
öbür arabamı 2 senede aldım kararsızlıktan bu arabamda bu gidişle böyle alacağım ne olur bir araba önerin, hb olsun birde dizel önerirmisiniz

benim aracım focus dizel ama hb değil. çok memnunum arıza çıkarmıyor, konforu iyi, yakıt olarakda çok iyi sınıfındaki aracı olan arkadaşlarla kıyasladım kendimce bence en az yakıyor.

hb olarak C-max vaar hocam bir de ben 23 bine megane 2 (sedan)2007 model aldım 1.5 dizel.. 5-6 ay oldu arabadan memnunum..

fordun parçaları pahalı smax den biliyom focusta öyle olabilir yani iyi araştırın bence toyota kullananlardan hiç memnun değilim diyen birini duymadım

arabaya okadar butce ayırabilsem hic dusunmeden 1 tane corolla d-4d alırım 2006-2007 az km de bulursam alırım

26bin vw grubundan ne jetta alabilirsin adam gibi. nede düzgün temiz bir passat dizel. Hele dizel golf hayal. Toyota gerçekten sıkıntısız araç. Dizel focus ekmek peynir gibi satılan bir araç. VW ile focusun parçası kesinlikle kıyaslanmaz. VW her zaman pahalıdır. Geçen Toyotaya servise gittik 20 bin bakımına 360 tl dediler. çokpahalı dedik. Ford kada ucuz vw kadar pahalı değiliz dediler. Arkadaşımda focus Hb var iskenderunda 100tl mazotla 600 km gidiyor. Ankarada focus sedanını kullanan arkadaşım var oda aynı değerleri yakalıyor.
Bende 2004 ghia-x otomatik mondeo var. Aynı özelliklerde aynı temizlikte passatla arasındaki fiyat farkını şu şekilde söyliyeyim. ben araç ararken arkadaşımda 2002 higeline passat 200bin km devirmiş triptonik 32 verdiler vermedi. ben 2004 mondeo ghia-x 104 bin km de 25250 tl aldım (pahalı aldığım halde) VW tabiki çok iyi araç. Araç almak zevklere beklentilere göre değişir. Ben 96 e200 compresörü sıfır focusla değişmem. Tercih meselesi.
Focusun kötü bir özelliği var. Yol sesi biraz fazla. Honda da bakabilirsiniz. bununda motor sesi var. En sessizleri tabiki toyota.( benim zevkime hitap etmez.)
Araç tercihi herkese göre farklıdır.
İkinci elde önemli olan temiz bir araç bulmak. Hele dizel alıyorsan turbosuna ve enjektörlerine dikkat edeceksin. Temiz araç bulamazsan hangi marka olursa olsun sanayiden çıkmazsın.
Temiz bütçene ve gönlüne göre bir araç bulursun inşallah.
Saygılarımla.

mehmetkaya1980' Alıntı:
26bin vw grubundan ne jetta alabilirsin adam gibi. nede düzgün temiz bir passat dizel. Hele dizel golf hayal. Toyota gerçekten sıkıntısız araç. Dizel focus ekmek peynir gibi satılan bir araç. VW ile focusun parçası kesinlikle kıyaslanmaz. VW her zaman pahalıdır. Geçen Toyotaya servise gittik 20 bin bakımına 360 tl dediler. çokpahalı dedik. Ford kada ucuz vw kadar pahalı değiliz dediler. Arkadaşımda focus Hb var iskenderunda 100tl mazotla 600 km gidiyor. Ankarada focus sedanını kullanan arkadaşım var oda aynı değerleri yakalıyor.
Bende 2004 ghia-x otomatik mondeo var. Aynı özelliklerde aynı temizlikte passatla arasındaki fiyat farkını şu şekilde söyliyeyim. ben araç ararken arkadaşımda 2002 higeline passat 200bin km devirmiş triptonik 32 verdiler vermedi. ben 2004 mondeo ghia-x 104 bin km de 25250 tl aldım (pahalı aldığım halde) VW tabiki çok iyi araç. Araç almak zevklere beklentilere göre değişir. Ben 96 e200 compresörü sıfır focusla değişmem. Tercih meselesi.
Focusun kötü bir özelliği var. Yol sesi biraz fazla. Honda da bakabilirsiniz. bununda motor sesi var. En sessizleri tabiki toyota.( benim zevkime hitap etmez.)
Araç tercihi herkese göre farklıdır.
İkinci elde önemli olan temiz bir araç bulmak. Hele dizel alıyorsan turbosuna ve enjektörlerine dikkat edeceksin. Temiz araç bulamazsan hangi marka olursa olsun sanayiden çıkmazsın.
Temiz bütçene ve gönlüne göre bir araç bulursun inşallah.
Saygılarımla.
:++:

opel astra temiz bulabilirsen tavsiye ederim... fransız grubundan (peugout, citroen, renault...) uzak dur bence...

ben 2 ay önce golf v aldım 2004 model aynı fiyata 26 bin lira yani. arabamı çok seviyorum yol tutuşu hızlanışı konforu çok güzel asla fordla toyotayla kıyaslanamaz. ama inanılmaz yakıyo 1.6fsı motor. sana tavsiyem alacağın araba kesinlikle dizel olmalı.

bessuri' Alıntı:
Toyotadan şaşma dünyada en çok satan otomobil yıllarca kullanıyorum çok memnunum

Doğru söze ne hacet!!!

Milyonlarca insan TOYOTAya biniyorsa bir bildiği vardır...

24.750 TL 2004 Corolla Sedan Sol aldım 1 yıl önce....Bu 3. arabam....Maşşallah diyelim bir gün olsun arabadan tiksinmedim....Önceki arabalarımın sürekli bir eksiğini görürdüm...

ford focusu yol tutuş görünüş ve konfor yönünden bence güzel araba
hele bir de dizeli 100 tl ile 600 km gidiyorsa bence iyi bir araba
ama reno megane 2 yi tanımak istiyorum (sürüş-konfor-yakıt-arıza)

Fosd Focus Tdci 110 hp 2006+ geniş performanslı yakıtı ideal :+1: :+1: ben benzin-lpg lisini aldım ama hala performansında aklım kaldı

1,5 ay önce 27500 tl ye 2009 fiesta dizel aldım. yakıt olarak cok uygun
hem yeni model hem temiz bi araba
ben çok memnunum
tavsiye ederim hocam...

toyotodan şaşma. Yaris aldım mükemmel. Eski yaris değil yanlız. 2009 dan sonra araç büyüdü ve ortalama bir hb büyüklüğünde. Hatta daha geniş diyebilirim.

focus veya corolla derim.
ikiside piyasada tutulan ve kendini ispatlamış arabalar.
bende 2007 focus trend var (lpg). en samimi arkadaşımda 2006 corolla sol var.
tabi trend donanım olarak en düşüğü.
her tatilde birbirimizin arabalarını test ederiz.
sonuç ise ikiside çok güzel.
ama focusun bir kötü tarafı var. makyajsız focus 2 ler yani 2005-2008 ler içine biraz fazla ses alıyor.
2008 makyajlıda bu sorunu biraz çözmüşler gibi.

BBNET
Geri