- Mesajlar
- 338
öbür arabamı 2 senede aldım kararsızlıktan bu arabamda bu gidişle böyle alacağım ne olur bir araba önerin, hb olsun birde dizel önerirmisiniz
:++:mehmetkaya1980' Alıntı:26bin vw grubundan ne jetta alabilirsin adam gibi. nede düzgün temiz bir passat dizel. Hele dizel golf hayal. Toyota gerçekten sıkıntısız araç. Dizel focus ekmek peynir gibi satılan bir araç. VW ile focusun parçası kesinlikle kıyaslanmaz. VW her zaman pahalıdır. Geçen Toyotaya servise gittik 20 bin bakımına 360 tl dediler. çokpahalı dedik. Ford kada ucuz vw kadar pahalı değiliz dediler. Arkadaşımda focus Hb var iskenderunda 100tl mazotla 600 km gidiyor. Ankarada focus sedanını kullanan arkadaşım var oda aynı değerleri yakalıyor.
Bende 2004 ghia-x otomatik mondeo var. Aynı özelliklerde aynı temizlikte passatla arasındaki fiyat farkını şu şekilde söyliyeyim. ben araç ararken arkadaşımda 2002 higeline passat 200bin km devirmiş triptonik 32 verdiler vermedi. ben 2004 mondeo ghia-x 104 bin km de 25250 tl aldım (pahalı aldığım halde) VW tabiki çok iyi araç. Araç almak zevklere beklentilere göre değişir. Ben 96 e200 compresörü sıfır focusla değişmem. Tercih meselesi.
Focusun kötü bir özelliği var. Yol sesi biraz fazla. Honda da bakabilirsiniz. bununda motor sesi var. En sessizleri tabiki toyota.( benim zevkime hitap etmez.)
Araç tercihi herkese göre farklıdır.
İkinci elde önemli olan temiz bir araç bulmak. Hele dizel alıyorsan turbosuna ve enjektörlerine dikkat edeceksin. Temiz araç bulamazsan hangi marka olursa olsun sanayiden çıkmazsın.
Temiz bütçene ve gönlüne göre bir araç bulursun inşallah.
Saygılarımla.
A-VEN-SISsedat01' Alıntı:TO-YO-TA
Heceledim...
bessuri' Alıntı:Toyotadan şaşma dünyada en çok satan otomobil yıllarca kullanıyorum çok memnunum