250 GB TRAFİK 15 GB ALAN WİNDOWS RESELLER

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hsara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hsara

Site Gezgini
Arkadaşlar sitem için 250 gb trafik 15 gb alanlı windows reseller almıştım.Ancak şu anda burayı kullanamayacağım.Senelik ücreti de peşin ödendi.Malum memuruz.Eğer reseller alacaksanzı bana yardımcı olun.Param boşa gitmesin.2010 eylül ayına kadar süresi var.Boş boş yatıyor.Yıllık 100 tl verecem zararına....İnanın amac ticaret değil sadece zarar etmek istemiyorum...İyi çalışmalar aklınızda olsun.Belki site açmak isteyen olur....
hsara@mynet.com
hurriyetsara@hotmail.com

webadam.com aslında reseller ve sunucu çok hızlı fakat benim başka işlemlerim oluyor.Hız konusunda şüphem yok...Hizmet de iyi...Ancak dediğim gibi başka işler var burayı kullanmıyacam...

Valla ben de güvenemeyeceğim kusura bakmayın hocam şahsınıza değil bu hosting firmasınına güvenemem fiyat gayet güzel ama işte webadam mı ne ona güvenemem. Whois çektiğimde;

Registrant:
Batuhan Bulak
Besiktas
Istanbul
Istanbul,000080650
TR
Tel. +90.99999999
Fax. +90.99999999

Ama sitedeki whoise bakınca

Adres: Levent
Telefon: 537 287 57 57

Çıkıyor adamın ne olduğu belli değil kendi cep numarasını bile verememiş kendi hostuna. (Dikkat edin gizlenmiş whois bilgileri değil). Ayrıca gain/loss bilgilerine bakarsak haftada ortalama 3-4 müşteri kazanan bir firma. Tecrübelerim bana bunlara asla bulaşmamamı söylemektedir.

Peki ben bu kadar büyük alan ve trafiği ne yapcam ki?Paraya mı yanarsın boş yere yatar ona mı yanarsın....

Hocam madem kullanmayacaksınız heba edin bu foruma. Uploadları oraya yapsın arkadaşlar? Rapid engelini aşmış olur arkadaşlar :)

BBNET
Geri