gakgoskentli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 693 21 Nisan 2015 #1 Selam aleyküm arkadaşlar 25 -30 bin arası benzin/lpg düşük km hangi aracı tavsiye edersiniz.Sedan olsa iyi olur.
Selam aleyküm arkadaşlar 25 -30 bin arası benzin/lpg düşük km hangi aracı tavsiye edersiniz.Sedan olsa iyi olur.
Y yvzlv Site Gezgini Mesajlar 63 21 Nisan 2015 #2 TABİKİ SEAT CORDOBA 1.4 TDI HEM GENİŞ İÇ HACMİ HEMDE YAKIT TÜKETİMİ SÜPER 2 YILDIR KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM
TABİKİ SEAT CORDOBA 1.4 TDI HEM GENİŞ İÇ HACMİ HEMDE YAKIT TÜKETİMİ SÜPER 2 YILDIR KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM
gakgoskentli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 693 21 Nisan 2015 #3 yvzlv' Alıntı: TABİKİ SEAT CORDOBA 1.4 TDI HEM GENİŞ İÇ HACMİ HEMDE YAKIT TÜKETİMİ SÜPER 2 YILDIR KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM Genişletmek için tıkla ... bende seat skoda grubu bakıyorum hocam eyvallah sağolun
yvzlv' Alıntı: TABİKİ SEAT CORDOBA 1.4 TDI HEM GENİŞ İÇ HACMİ HEMDE YAKIT TÜKETİMİ SÜPER 2 YILDIR KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM Genişletmek için tıkla ... bende seat skoda grubu bakıyorum hocam eyvallah sağolun