25.000-30.000 TL arası araç bakıyorum.

Kodla Büyü

muco16

Üye
Arkadaşlar 25.000-30.000 arası araç bakıyorum ancak piyasa şu an çok pahalı sıfır araca mı yönelsem yoksa biraz daha mı beklesem seçim ortamı iyice piyasayı artırır mı ne dersiniz ?
Bu fiyat aralığında uygun temiz aracı olan varsa bakarız tabi ki ...

Eylül ayında artan dolar kurun etkisiyle iğneden ipliğe her şeye zam var. Uzmanlara göre otomotive de%10-15 aralığında zam var. Olası seçim senaryoları benzer sonuçlanırsa doların ateşini kimse söndüremez. Yıl sonuna da 1-2 kere gelecektir. Sadece şunu söyleyim aynı yıl ve segmentte aynı arabaların 3-4 ay içerisindeki fiyat artışı 3000-4000 tl arası

valla zam gelmeden sıfır araca yönelseniz iyi olur;en az %10 zam gelecek..Euro ve dolar da yükseliş sürebilir kısa vadede düşüş beklenmiyor..2. ele yönelim artarsa bu defa 2. el piyasası da hareketlenebilir ve zamlanabilir..Bence seat ibiza ların sıfırlarına bakabilrisiniz fiyat/performansı iyi arabalar..

hocam, symbolleri öneririm az yakan çok kaçan cinsinden araçlardır duruşuda güzel.
Ben hayatımda böyle çekişi olan bir araba daha görmedim bu kadar açık ve net diyorum.

developer' Alıntı:
hocam, symbolleri öneririm az yakan çok kaçan cinsinden araçlardır duruşuda güzel.
Ben hayatımda böyle çekişi olan bir araba daha görmedim bu kadar açık ve net diyorum.

hocam o zaman size şunu sorayım symbol 1.2 motorlu şu an 41.000 civarında ancak motoru hakkında hiç fikrim olmadığından tereddütteyim bilginiz var mı ?

spider23' Alıntı:
valla zam gelmeden sıfır araca yönelseniz iyi olur;en az %10 zam gelecek..Euro ve dolar da yükseliş sürebilir kısa vadede düşüş beklenmiyor..2. ele yönelim artarsa bu defa 2. el piyasası da hareketlenebilir ve zamlanabilir..Bence seat ibiza ların sıfırlarına bakabilrisiniz fiyat/performansı iyi arabalar..

hocam ibiza şöyle bir araç denk geldi bi bakabilirseniz eğer ilan şu :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9690/detay

hocam o paraya çok güzel mitsubishi colt alabilirsin..
ikinci el piyasası çok canlı değil ancak 30 bine alacağın arabada hız sabitleyicisi, otomatik vites bile var..
piyasada bilinen en sorunsuz arabalardan..
düşünülebilir bence..

muco16' Alıntı:
spider23' Alıntı:

hocam ibiza şöyle bir araç denk geldi bi bakabilirseniz eğer ilan şu :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 9690/detay
hocam reference boş versiyonu;STYLe olanlar dolu versiyonu;2-3 bin fazla olsun style olsun derim..
Mitsubishi coltlarda güzel ;2 yıl bindim satarken de 20 günde sattım..arkadaşın dediği gibi sorunsuz-az yakan -ve o sınıftaki en donanımlı araçlardandır...

muco16' Alıntı:
developer' Alıntı:

hocam o zaman size şunu sorayım symbol 1.2 motorlu şu an 41.000 civarında ancak motoru hakkında hiç fikrim olmadığından tereddütteyim bilginiz var mı ?
1.2 alınırmı hocam yapma...
1.5 dc den baskasını alma bedava verselerde alma.

developer' Alıntı:
muco16' Alıntı:
developer' Alıntı:

1.2 alınırmı hocam yapma...
1.5 dc den baskasını alma bedava verselerde alma.
eyvallah hocam çok sağol

ben daha 15 gün önce sattım hocam, 2009 model symbol 1.5 dci 65 beygir 110bin km de, sadece kaputta çizik boyası vardı, gerisi orjinal, 25bin tl ye verdim. ekonomi, çekiş, yedek parça, bagaj bakımından(540 litre) mükemmel tavsiye ederim. doluyken bile çıkmam diyeceği yokuş yoktur, dağa bayıra kötü yola gelir, sağlamlık bakımından kötü değildir. Negatif yönleri ise kaportası zayıftır, konforlu değildir, forumumuzda dahil olmak üzere marka bağımlısı reno düşmanlığı yapanlar vardır (sırf bu yüzden forumumuza ilanı eklemedim).

symbollerde 65 ve 85 beygir seçenekleri var. 65 beygirliklerde turbo radyatörü yok, motora zarar vermemek için motor gücü yazılımsal olarak sınırlandırılmıştır.
85 likler bi nebze daha az yakar (0.2 litre gibi daha az)
45 litre mazot ile şehir içi 800 km görürsün
45 litre mazot ile sakin kullanımda şehir dışı 1000 km yi geçersin.
Şehir dışına çıkmadığım aylarda ne zaman petrole gittiğimi unuttuğum olmuştur :)

fikir vermesi bakımından deneyimimi paylaştım, inşallah gönlünüze göre bi araba bulursunuz.

eyvallah hocam sağolun şartları biraz zorladım 35.000 civarına çıktım bu aralıkta wv polo denk geldi birkaç tane yarın görüşücez satıcıyla bakalım hayırlısı

muco16' Alıntı:
eyvallah hocam sağolun şartları biraz zorladım 35.000 civarına çıktım bu aralıkta wv polo denk geldi birkaç tane yarın görüşücez satıcıyla bakalım hayırlısı

hocam baktiginiz araclarin linkini burada paylasirmisiniz

bu araçlara baktıktan sonra bursa dod uğrayayım dedim ordan seat lara göz gezdirdim seat ibiza 1.2 tsi style ya da style hatchback baktım artık yarın ya polo ilanına ya da sıfır ibizaya yönelicem

muco16' Alıntı:
evet hocam km si çok fazla bugün iki araçla görüştüm ilanlar şunlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 434/detay/
bu araç çok temiz 2.sahibi 35.000 liraya anlaştık gibi ama henüz tam karar vermedim düşünceleriniz nelerdir ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 4982/detay
bu aracı da gördüm sahibi bir kuruş pazarlık yapmam son fiyat diye tutturunca bir iki laf edip ayrıldım 100 lira dahi pazarlık yapılmaz mı kardeşim sünnettir diye.

hocam o parayı benzinli 1.2 atmosferik motorlu bomboş arabaya vereceğine sana dizel hyundai i 20 vereyim ona ver, hem performans hem ekonomi almış olursun

Sıfır sıfırdır hocam. 1.2 tsi alabiliyorsan daha da başka araca bakmana gerek yok. Atmosferik değil turboludur tsi araçlar. Allah kaza bela vermesin. Uzun yıllar bineceksen şu anda sıfır alınır. eylülde zam geliyormuş yine.

BBNET
Geri