24 nisan tatili

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozcgmn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ozcgmn

Site Gezgini
Kadrom ortaokulda fakat lise ortaokul karma olan bir okulda btr rehber olarak görevlendirmeyim. 24 Nisan günü görevlendirme okulunda olduğum için tatilim geçersiz mi olacak ?

ahmetarif21' Alıntı:
görevlendirmenizin olduğu okulda tatil yoksa gitmeniz gerekiyor.

Hocam bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ki? Şöyle de bir durum var ben çarşambaları kendi okulumda tüm gün derse giriyorum. Liseye gittiğim günler başka günler. Ee ben şimdi tüm gün lisede mi bulunmak zorundayım ?

o gün gittiğiniz okul tatilse sizde tatil yapcaksınız değilse sizde okula gelecekisiniz.

SensizTutsak' Alıntı:
ahmetarif21' Alıntı:
görevlendirmenizin olduğu okulda tatil yoksa gitmeniz gerekiyor.

Hocam bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ki? Şöyle de bir durum var ben çarşambaları kendi okulumda tüm gün derse giriyorum. Liseye gittiğim günler başka günler. Ee ben şimdi tüm gün lisede mi bulunmak zorundayım ?

hocam siz BTR olarak başka bir okula valilik oluruyla görevlendirilmediniz mi? ve görevlendirdiğiniz okulda 24 nisan günü okul açık değil mi. fiili olarak orda bulunma zorunluluğunuz var...

gecen sene lisede btr idim ve 24 nisanda gittim
bu sene yine lisede btr yim ve sene ortasi ders programinda o kadar ugrastim 24 nisan pers. kendi okulumda olayim gitmeyeyim diye naptiysam pers yi bosaltamayinca yine gidecegiz el mahkum liseye.

BBNET
Geri