Bana bilgilendirme mailide gelmedi.okuldan haber verdiler toplantıyı. 8e kadar bekleyelim mail gelecek mi? Bu toplantiya katilan var mi arkadaslarinizdanEğitim başlamadan 1 saat önce gönderilecekmiş. Bilgilendirme maili gönderilmiş.
Ben katılacağım hocam dediğim gibi mailde bir saat önce şifre gönderileceği yazıyor. Eğitim 20:00-22:30 muş.Bana bilgilendirme mailide gelmedi.okuldan haber verdiler toplantıyı. 8e kadar bekleyelim mail gelecek mi? Bu toplantiya katilan var mi arkadaslarinizdan
1000 okul projesiymis hocam.Bu proje kapsamına hangi okullar alınmış? Bizim okula böyle bir yazı gelmedi? Tübitak yapın, patent alın, teknofeste başvurun derler ama böyle projelere dahil etmezler![]()
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. olur da dökümanları gönderim yaparlarsa bu konuda ya da özelden paylaşırsanız sevinirim.2 eğitimede katıldım hocam mail adreslerimizi iletmiştik google formdan, ancak şuana kadar dosya gönderimi gerçekleşmedi.
evet, gönderilecek olsa şimdiye çoktan gelirdi. sağlık olsun, kendi çabalarımız ile yola devam o zaman. hayırlısı bakalım. tekrardan çok teşekkür ederim...Rica ederim hocam, bir ayı geçti gönderilse şimdiye kadar gönderilirdi heraldeEğitim verildiğinde bizde okuldaki arkadaşlara sunum yapacağımızı düşünmüştüm yada ben öyle algıladım. Şuan zaten öyle bir eğitimden de bahsedilmiyor, sunu da yok sorun yok
![]()