23 NİSANIN DJ'leri BERİ GELSİN

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xtasy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Bu bayramda aresten tek şarkı indirdim bir öğretmene, toplamda 12de foto çektim başkada birşey yapmadım. İçimden gelmiyor artık bu işlere bakmak o derece mesleğimden soğumuşum.

valla ne yalan söyleyim severdim ben dj'liği :)

şimdi meslek lisesinde uğraşmıyız öle şeylerle :/

ben de bıktım öğrencilere çektiriyorum fotoları severek de yapıyorlar ben ense

bende aynı durumdayım. Müzik indirmekten, eklemekten, çıkarmaktan bi hal oldum. Sağ salim atlatalımda kurtulalım. :x

yakopasa' Alıntı:
bende aynı durumdayım. Müzik indirmekten, eklemekten, çıkarmaktan bi hal oldum. Sağ salim atlatalımda kurtulalım. :x

hepimiz dj'yiz. :mrgreen:
ama bu bayramda tören öncesi tören sonrası hiiiç müzik filan ayarlamadım. törenden önce herkes gibi ben de oturcam biter bitmez de kaybolucam okuldan.
bu arada fotoğraf işine de hiç bulaşmıyorum. fotoğrafları veren arkadaşlarınkini yayınlarım sitede dedim.
ben çekemem ki foto malum pc başında dj olcaz di mi aynı anda nası foto çekelim ama :roll:

bugün kutlu doğum programında dj oldum yarın 23 nisan provasında haftaya çarşambada 23 nisan kutlamalarında..... :)

disko disko :puhaha: :puhaha: dj bilgisayarcı olmadan 23 nisan geçer mi hiç, sonra kim çift tıklayıp açacak müziği :D

Bende dj lik yapıyorum ve belki de senenin en güzel anları :) 23 nisan

Oyun havaları yarışmalar gösteriler playback ağırlıklı oluyor bizde . öyle sıkıcı falan değil hep beraber çok eğleniyoruz çocuklarla.

herkes mutlu memmun dönüyor evine o gün :)

saygılar

Müzik kesme, biçme, birleştirme işinde uzmanlaştım :)

Ben bir öğrenci eğitiyorum, kısmetse onu müziğin başına oturtacağım, provalarda beni aratmadı :P

zik_zak' Alıntı:
disko disko :puhaha: :puhaha: dj bilgisayarcı olmadan 23 nisan geçer mi hiç, sonra kim çift tıklayıp açacak müziği :D

:) android teli olanlar için remote for vlc programi var. Oneririm. en azindan bilgisayar basina sabitlenmiyorsunuz. Sanirim symbian icin olani da var

mudur yardımcım iyice havaya girdi
"hocam ver müziği" ya da "müzik gelsin" demeye başladı...
herkese kolay gelsin şimdiden

dj olmayan bılısımcımı?
yok canım daha neler..
kim açakki muzıklerı..
neyazıkkı bende kervandayım..

Ben de kendi okuluma müdür yardımcısı oldum. Bu işlerden kurtulduğumu sanmıştım ama maalesef yanılmışım. geçen hafta boyunca ben de sizler gibi dj lik yaptım. yarın da devam edecem.

BBNET
Geri