20bin ve altına araç önerileriniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan omd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

omd

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Selam arkadaslar, eşimle birlikte acemiligimizi atabilecegimiz fiyat olarak arti eksi 20bin civarlarinda, tercihen dizel yada az yakan benzin/lpg vs. Tercihen cok buyuk olmayan bir arac ariyoruz. Tecrubeli arkadaslardan oneriler ve dikkat edilecek hususlar konusunda bilgilendirme bekliyorum. Ilk arac olacagi icin neredyse hicbir bilgim yok. Bakimi yedek parcasi vrgisi bizi uzmesin :))

yasarsahbaz' Alıntı:
hocam imkanınız varsa i20 alın. Tüp ile çok az yakıyor.
Bir ay once arkadaslar sifir i20 ile kaza yaptilar hocam. Dusuk hizda olmasina ragmen arac pert oldu. i20 lere cok sicak bakmiyorum bir de butcemizi asiyor zaten.
Guvenlik konusunda da hava yastigi bol bir arac iyi olur dogrusu.

cok secenek yok hocam benim onerim otomatik opel corsa lara bakin 2004 ve at modellerini o fiyatlara bulabilirsiniz..

Hocam belirttiğiniz fiyat aralığında aynı şartlar altında (acemilik :) ) ben de araç bakıyorum... En çok söylenen ya symbol ya da albea.. Acemiliğinizi atlattıktan sonra bunları elinizden çıkarıp daha sonra daha iyi bir araç alırsınız.. En azından ben öyle yapmayı düşünüyorum..

hocam bende 98 opel astra sedan var taş gibi araba. tüp ile o kadar da yakmıyo. 20 kuruş civarında ancak yakıyo. tavsiye ederim.

Bende aynı fiyata birşeyler bakıyorum ama adam akıllısını bulamıyorum. Fiyatların af ola boku çıkmış 1999 2000 model arabaya opel,Ford 20000 tl istiyorlar.
Arabalar Temiz eli yüzü düzgün desem gene tamam alalım diyecem. Piyasa rezalet gerçekten geçen sene arabam vardı. almaya niyetim yokken, 2004 lancer a 18 civarı rakam diyorlardı. Şimdi 18 e pertını veriyorlar

Bu gidişte ne alacam bilemiyorum.

darkprog' Alıntı:
Bende aynı fiyata birşeyler bakıyorum ama adam akıllısını bulamıyorum. Fiyatların af ola boku çıkmış 1999 2000 model arabaya opel,Ford 20000 tl istiyorlar.
Arabalar Temiz eli yüzü düzgün desem gene tamam alalım diyecem. Piyasa rezalet gerçekten geçen sene arabam vardı. almaya niyetim yokken, 2004 lancer a 18 civarı rakam diyorlardı. Şimdi 18 e pertını veriyorlar

Bu gidişte ne alacam bilemiyorum.
Aynen hocam

bu fiyatlara alınabilecek en mantıklı araç renault yada fiat olacaktır. Çünkü, bu firmaların araçlarından anlayan usta sayısı boldur, parçaları diğer markalara göre daha uygun fiyatlıdır.
Alırkende satarkende çeşidi boldur ve elde kalmaz..

Tavsiyem benzin/lpg li bir araç almanız.. Dizel motorlar daha hassas oluyorlar. İlk arabanız olduğunu düşünerek motor elinizde kalsa bile daha uygun bir fiyata yaptırırsınız.
Clio, symbol, albea, bravo, punto gibi araçlara bakmanız daha uygun olacaktır.

Hyundai ve ford içinde getz, accent, fiesta, fusion modellerinin bütçeye uygun olanlarına bakmanız yararınıza olacaktır.

Mitsubishi COLT 2005 - 2006 bulabilirsiniz;boyaya vs..çok takılmazsınız; motor-şanzıman-mekanik olarak 10 numara arabadır..Çok seridir;ve muadillerine göre de donanımlıdır;misal 4 havayastığı-ABS-Yol bilgisayarı-1,3 ve 95 beygir motor...kesinlikle göz önünde bulundurun;aracı beğendiyseniz,size piyasası yok mok diyen olursa da çok kulak asmayın;uygun fiyata alırsanız emin olun yine satarsınız;kendine has bi alıcı kitlesi var...

BBNET
Geri