E eridim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 599 Bugün 14:08 #151 Taban puan bilgisi olmayan tercihlerinizdeki kurumlar muhtemelen boşalacak eğitim kurumu olup, bu kurumdan ayrılan olmadığı için atama yapılamamıştır.
Taban puan bilgisi olmayan tercihlerinizdeki kurumlar muhtemelen boşalacak eğitim kurumu olup, bu kurumdan ayrılan olmadığı için atama yapılamamıştır.
L losar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 682 Bugün 14:10 #152 açıklandı iliçi sıra tayini 2026 Temmuz Öğretmenlerin İl İçi Sıraya Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ personel.meb.gov.tr
açıklandı iliçi sıra tayini 2026 Temmuz Öğretmenlerin İl İçi Sıraya Bağlı Yer Değiştirme Sonuçları PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ personel.meb.gov.tr
LocalInternet Aktif Üye Mesajlar 259 Bugün 19:00 #153 2. sıra tayini için 13 Temmzuz tarihi var. ne değişecek acaba?!!. illerde tek değişkenlik idareci ataması 15 ağustos sonrası değişim gösterir.
2. sıra tayini için 13 Temmzuz tarihi var. ne değişecek acaba?!!. illerde tek değişkenlik idareci ataması 15 ağustos sonrası değişim gösterir.
B bilisimmeslek Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,558 54 dakika önce #154 LocalInternet' Alıntı: 2. sıra tayini için 13 Temmzuz tarihi var. ne değişecek acaba?!!. illerde tek değişkenlik idareci ataması 15 ağustos sonrası değişim gösterir. Genişletmek için tıkla ... 13 ağustos hocam temmuz değil. İdareci ataması 12 ağustos ta açıklanacak
LocalInternet' Alıntı: 2. sıra tayini için 13 Temmzuz tarihi var. ne değişecek acaba?!!. illerde tek değişkenlik idareci ataması 15 ağustos sonrası değişim gösterir. Genişletmek için tıkla ... 13 ağustos hocam temmuz değil. İdareci ataması 12 ağustos ta açıklanacak