2025 Ağustos Norm Fazlası Ataması

Kodla Büyü

Okam_

Site Gezgini
11.yılıma başlıyorum meslekte ilk defa norm fazlası oldum geçen sene. Şans ya bu üçüncü norm fazlası atama takvimi yayınlandı. Ve resen atamalardan bahsediliyor. Bu takvimi belirleyen hiç mi düşünmüyor acaba. Eylülde okullar başlayınca normlar güncellenecek ve norm fazlası durumum olmayacak. Veya geçen sene normu olan okullar belki bu dönem normu olmayacak okulda. Bu nasıl bir saçmalık.

norm kadrolar ekimde güncellenecek agustos da atama yapılıyor boş okul olmadığı için yine geçiştirmelik atama yapılır bnce

İlçe grupları arasında resen atama yapılacak deniliyor hocam sıkıntı o.

Örneğin, ben 32 saat ile okulda değil ama bölgede norm fazlasıyım. Muhtemelen resen başka bir okula gönderecekler. İşin tuhaf tarafı, okula kaydolacak öğrenci sayısı bu sene çok fazla. Yeni sınıf açılacak, ders saati artacak. Ben gideceğim, Ekim norm güncellemesinde ihtiyaç olacak ve benim yerime başkası gelecek. Çok saçma bir sistem.

zaten yapılıyor hocam, boş okul olacak mı asıl önemli olan o, boş okul yoksa nasıl yapacak

Hocam farklı ilçede boş okul var en azından benim bulunduğum ilde böyle. Ayrıca bu normlar geçen senenin normu belki gideceğimiz okulda norm güncellendikten sonra gene norm fazlası olabiliriz . Yani bu saçma takvimi nasıl ayarlamışlar ne yapılabilir bu konuda bilmiyorum

Ankara hizmet puanlarını da paylaşmıyor. Abi ben sıralamamı bilmeden nasıl tercih yapacağım.

ilksms
Geri