2025/2026 çoklu yabancı dil okul listesi

Kodla Büyü
1025 e çıkmış okul sayısı benim okulda var yeni okulları illerin liste sonuna eklemişler benim gibi ilçe sırasına göre hemen yok diye sevinmeyin.

Son düzenleme:
Hey, bizim okulda listeye girmiş, "Yaz" şarkısı gibi patladık. 🤣
Bu sene de BTR olmam, 6 saat ders olur. Başka okula verirlerse giderim, vermezlerse keyifleri bilir. bundan sonrasını patron düşünsün.

Ders saatlerinin düşmesi beni de endişelendiriyor fakat bize bir iş bulurlar elbet niye bu kadar düşünüyorsunuz arkadaşlar, özel sektördeyiz de kapı önüne mi koyulduk. Bu arada atanmamış arkadaşlar için çok kötü bir durum oluştu, Allah yardımcıları olsun.

Ders saatlerinin düşmesi beni de endişelendiriyor fakat bize bir iş bulurlar elbet niye bu kadar düşünüyorsunuz arkadaşlar, özel sektördeyiz de kapı önüne mi koyulduk. Bu arada atanmamış arkadaşlar için çok kötü bir durum oluştu, Allah yardımcıları olsun.
Hocam, sorun tam da bu. istediklerini yapsınlar. Gerekirse kurum da değiştiririm, yeter ki bir yere değer katayım.
Benim için önemli olan okulda dolu dolu ders yapmak, çocuklara bir şey öğretmek; 1 saat dersim de olsa en iyisi için uğraşırım. Ancak bir şey değiştiğinde, ilk bizim dersin başına bir iş geliyorsa, kendini değersiz hissediyorsun(Gerçi o da umurumda değil, ben kendimi ve öğrencilere öğrettiklerimi biliyorum, içim rahat).

Dediğiniz gibi atanmamış insanlar için çok kötü oldu, bu branş artık bitmiştir, yer değiştirme olayı zaten bitmişti. Dünyanın bilişimle yön bulduğu bu yıllarda yaşadıklarımız çok garip, kötü ve korkunç.

ilksms
Geri