Müdürüm listede Tokat varBt ve Bote ikisini de paylaşır mısınız
hocam çok doğru söylüyor aynen öyle anlatan bir sürü artık ne demek isterseniz güya uyanıklık yapmışlarmış(tabi gerçek manada mağdur olduğu için isteyenler hariç onlarda var) vs. vs kısaca küfür hakaret ve saçma kelimlerini e geçerekhocalarım daha 10 yıl açılmaz akdeniz-ege-marmara illeri. depremde herkese koşulsuz ve süresiz tayin hakkı verildi giden döner mi allah aşkına. linç yemek de istemem ben de hataylıyım benim ailem de depremzede (istanbulda görev yapıyorum) ama geçerli bir gerekçesi olmadan atananların 3 veya 5 yıl içinde dönmesi şartı konulmalıydı. inanın maddi manevi hiçbir kaybı olmayanlar bile çok güzel yerlere yerleşti ve bu !çakallıklarını! dalga geçerek gülerek anlatıyorlar
Tabiki de. Ama benim tercih hakkım yokmuşMüdürüm listede Tokat varBurayı yaz.
hocam becayiş gelmeli artık çaresi budurBu başlık normalde dolar taşardı, sayfalarca yorum olurdu? Gelinen hale bak. Resen atamalar batı şehirlerinin kötü yerlerini bile doldurdu. Resen devam ederse bundan sonra il dışı olayı biter, batıdan uzaktakiler için puanın da bir önemi kalmaz. Geçmiş olsun gidecekleri yerlere varamayanlara, acı bir durum...
istediğim il açık değildi neden tayin isteyelim ki modunda herkes hocam. artık nasip bir başka bahara...forumda 2. il dışına başvuran yok galiba, whatsup gruplarında puan ekran görüntüsü görebilen varsa,
paylaşabilirseniz sevinirim.