2025 2. İl dışı Atama

Kodla Büyü
tayin isteyecez ama istediğimiz il olmayınca istemek yetmiyor... İKİNCİ İL DIŞI OLACAK sözünün altında kalmamak için yapılmış sözde tayin hakkı. misal bir il var ve hangi okullarda norm açığı olduğunu bilmeme rağmen bu il listeye konmamış. kesinlikle uyduruk bir tayin hakkı. yazıklar olsun. ne diyeyim...

Ekli dosyalar

• SCR-20250903-loqo.webp
    SCR-20250903-loqo.webp
    17.9 KB · Görüntüleme: 456
Son düzenleme:
hocalarım daha 10 yıl açılmaz akdeniz-ege-marmara illeri. depremde herkese koşulsuz ve süresiz tayin hakkı verildi giden döner mi allah aşkına. linç yemek de istemem ben de hataylıyım benim ailem de depremzede (istanbulda görev yapıyorum) ama geçerli bir gerekçesi olmadan atananların 3 veya 5 yıl içinde dönmesi şartı konulmalıydı. inanın maddi manevi hiçbir kaybı olmayanlar bile çok güzel yerlere yerleşti ve bu !çakallıklarını! dalga geçerek gülerek anlatıyorlar

hocalarım daha 10 yıl açılmaz akdeniz-ege-marmara illeri. depremde herkese koşulsuz ve süresiz tayin hakkı verildi giden döner mi allah aşkına. linç yemek de istemem ben de hataylıyım benim ailem de depremzede (istanbulda görev yapıyorum) ama geçerli bir gerekçesi olmadan atananların 3 veya 5 yıl içinde dönmesi şartı konulmalıydı. inanın maddi manevi hiçbir kaybı olmayanlar bile çok güzel yerlere yerleşti ve bu !çakallıklarını! dalga geçerek gülerek anlatıyorlar
hocam çok doğru söylüyor aynen öyle anlatan bir sürü artık ne demek isterseniz güya uyanıklık yapmışlarmış(tabi gerçek manada mağdur olduğu için isteyenler hariç onlarda var) vs. vs kısaca küfür hakaret ve saçma kelimlerini e geçerek

Son düzenleme:
Bu başlık normalde dolar taşardı, sayfalarca yorum olurdu? Gelinen hale bak. Resen atamalar batı şehirlerinin kötü yerlerini bile doldurdu. Resen devam ederse bundan sonra il dışı olayı biter, batıdan uzaktakiler için puanın da bir önemi kalmaz. Geçmiş olsun gidecekleri yerlere varamayanlara, acı bir durum...

açtıkları yerlerde zaten 3-5 yer haricinde onlarda istanbul diyarbakır maraş gidilebilecek yer yok resmen açmış olmak için açmışlar

Bu başlık normalde dolar taşardı, sayfalarca yorum olurdu? Gelinen hale bak. Resen atamalar batı şehirlerinin kötü yerlerini bile doldurdu. Resen devam ederse bundan sonra il dışı olayı biter, batıdan uzaktakiler için puanın da bir önemi kalmaz. Geçmiş olsun gidecekleri yerlere varamayanlara, acı bir durum...
hocam becayiş gelmeli artık çaresi budur

forumda 2. il dışına başvuran yok galiba, whatsup gruplarında puan ekran görüntüsü görebilen varsa,
paylaşabilirseniz sevinirim.

ilksms
Geri