2024 yılı tayin takvimi açıklandı

Kodla Büyü

isikayhan

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
2,924
Açıklanan takvime göre yeniden yönetici görevlendirmeleri 5 Mart-15 Nisan tarihleri arasında yapılacak. İlk defa yönetici görevlendirmeleri ise 18 Nisan-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Öte yandan öğretmenlerin yer değiştirme takvimi de açıklandı. Buna göre öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değişikliği 13-20 Mayıs, iller arası isteğe bağlı yer değişikliği de 3-9 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişikliği ise 1-16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


 
Acik yer mi varda tayin isteyecek :(
Bardağın dolu tarafından bakınca da resen yapacağız diye korkutmalarina rağmen resen atayacaklari okul olmaması olarak görebiliriz. Ankara özelinde yuzbinlerce depremzede göçü sonrası okullarda norm fazlası bile olsanız artık o okulun demirbaşisiniz gidecek yer yok.
 
il dısını önce il icini sonra yapsalar aslinda öğretmen memleketine vs il dısına gider il icinde yer degistirmeyi düsünenlere belki yer acılmıs olurdu ben yıllardır istedigim okula gecemedim bu nedenden il ici yapılıyor bos yer yok sonra eleman il dısına tayin istiyor hop yerine biri geliyor ha benim dedigim de önce il dısı olunca dısarıdan biri gelme olayi var ama gelmeme ihtimalide var yani bos kalabiliyor bos kalirsa da il icinden gecer insanlar bu sekil oldumu çözümsüz kalıyor biri gidip yer acilip onun yerine gecme olayı
 
Geri
Üst