btr23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 682 15 Mart 2023 #1 Malum önümüz Ramazan okul benden imsakiye istedi arkadaşlar naçizane birşeyler yapmaya çalıştım PSD dosya ektedir isteyenler kullanabilir. Şimdiden hayırlı Ramazanlar diliyorum herkese... Ekli dosyalar imsakiye2023.jpg 254.8 KB · Görüntüleme: 420 imsakiye2023.rar imsakiye2023.rar 26.6 MB · Görüntüleme: 179
Malum önümüz Ramazan okul benden imsakiye istedi arkadaşlar naçizane birşeyler yapmaya çalıştım PSD dosya ektedir isteyenler kullanabilir. Şimdiden hayırlı Ramazanlar diliyorum herkese...
V vlkn123 Aktif Üye Mesajlar 103 15 Mart 2023 #5 Enesglr' Alıntı: Ramazan ikramiyesi olarak okuyan ben miyim bir tek Genişletmek için tıkla ... hocam bunlar hep fakirlikten
Enesglr' Alıntı: Ramazan ikramiyesi olarak okuyan ben miyim bir tek Genişletmek için tıkla ... hocam bunlar hep fakirlikten
bahhele Üye Mesajlar 1,242 15 Mart 2023 #6 emeğinize sağlık ..artık imsakiye bastıran çok az yer kaldı
A atakom Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,322 15 Mart 2023 #7 okulun imsakiye bastırdığını da ilk kez gördüm
btr23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 682 30 Mart 2023 #8 atakom' Alıntı: okulun imsakiye bastırdığını da ilk kez gördüm Genişletmek için tıkla ... Davetiye,broşür, dergi vs. tasarımlarını garipsemeyip bunu garipsemek anlamsız geldi şahsen.
atakom' Alıntı: okulun imsakiye bastırdığını da ilk kez gördüm Genişletmek için tıkla ... Davetiye,broşür, dergi vs. tasarımlarını garipsemeyip bunu garipsemek anlamsız geldi şahsen.