9. ve 12. sınıflar hariç diğer sınıfların planlarını hazırladım. 9. Sınıflar malum daha belli değil, 12. sınıflar ise hazırlanıyor. Planları megepte bulunan ders bilgi formlarının yüzdelerine göre hesaplayarak yaptım ve tüm konu bilgi ve becerileri oradan aldım. Eski planlarımı buna göre güncelledim. Umarım bir aksilik yada gözden kaçan nokta olmamıştır. Tek başıma yaptığım için olduysada affınıza sığınıyorum Basit hataları düzelterek kullanabilirsiniz. Herkese hayırlı bir eğitim öğretim yılı diliyorum.
9. Sınıf planları eklenmiştir. Ders kazanımları süreleri;
"ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMININ UYGULAMA ESASLARI
Madde 15. Meslek derslerinin haftalık ders çizelgesinde belirtilen ders saati süreleri değiştirilmeden ders bilgi formlarında yer alan derse ait öğrenme birimi süreleri zümre öğretmenler kurulu tarafından belirlenir. " gereğince zümrede alınan karar doğrultusunda hesaplanmıştır.
yarıyıl tatili ve 2. dönem ara tatil tarihleri hatalı idi. yeniden düzenledim inşallah başka sorun yoktur.
tek olunca gözden kaçan noktalarda arkadaşların dönüşlerine göre düzenleme yapıyorum.
hatta eski planlardaki tüm tarihlerde bu vesile ile düzelmiş oldu.
İşletmelerde beceri eğitimi gelişim tabloları henüz güncellenmemiştir. Okul açılıp öğretmenlerle bir araya gelirsek güncelleme yapacağım. Malum 11. sınıf eksik kalan dersleri İBE'ye eklenecek.
Planlara buradan erişebilirsiniz.
9. Sınıf planları eklenmiştir. Ders kazanımları süreleri;
"ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMININ UYGULAMA ESASLARI
Madde 15. Meslek derslerinin haftalık ders çizelgesinde belirtilen ders saati süreleri değiştirilmeden ders bilgi formlarında yer alan derse ait öğrenme birimi süreleri zümre öğretmenler kurulu tarafından belirlenir. " gereğince zümrede alınan karar doğrultusunda hesaplanmıştır.
yarıyıl tatili ve 2. dönem ara tatil tarihleri hatalı idi. yeniden düzenledim inşallah başka sorun yoktur.
tek olunca gözden kaçan noktalarda arkadaşların dönüşlerine göre düzenleme yapıyorum.
hatta eski planlardaki tüm tarihlerde bu vesile ile düzelmiş oldu.
İşletmelerde beceri eğitimi gelişim tabloları henüz güncellenmemiştir. Okul açılıp öğretmenlerle bir araya gelirsek güncelleme yapacağım. Malum 11. sınıf eksik kalan dersleri İBE'ye eklenecek.
Planlara buradan erişebilirsiniz.
Son düzenleme: