hocam 60 puan başarılı demek oluyor dimi ama en düşük puan tabi, çalışmadan girmek hüsran olabilir yani çokta kolay değil dimi nerden çalışmaya başlamak lazım sendikalar kitap filan veriyor mu acaba yorum için teşekkürlerGeçen sene öylesine girdim. 67, 5 aldım. Müdür yardımcısı da oldum. Ama puanımı yükseltmek için tekrar gireceğim. Kpss müfredatına hakim biri 70-75 den az almaz. Bu sene kitap alıp çalışacağım. Çoğu yerde 60 alanlar bile bir şekilde görevlendirildi.
sınava girdiniz mi hocam yoksa girecek misiniz nerden çalışmak lazımSınavın gelmesi çok iyi oldu, fakat ortada doğru düzgün açık okul kalmadı.
Birsenliler işgal etti 2014ten sonra.
Data ve yargı kitap çıkarmış onlar daha iyidir sendikalarınkindenhocam 60 puan başarılı demek oluyor dimi ama en düşük puan tabi, çalışmadan girmek hüsran olabilir yani çokta kolay değil dimi nerden çalışmaya başlamak lazım sendikalar kitap filan veriyor mu acaba yorum için teşekkürler![]()
yok hocam çok giren yok gibi DYS olduğundan ama sınıf öğretmenlerinde talep çok tabikigeçen sene müdür yardımcısı bulamadılar atayacak. bu sene giren fazla ama çoğu tayin için giriyor. müdür yardımcılığı mevcut şartlarda yapılacak iş değil
Teşekkürler HocamData ve yargı kitap çıkarmış onlar daha iyidir sendikalarınkinden
İl dışı tayin için oluyor mu hocam. Benim bildiğim sadece il içi tayinler için oluyor.Il disi tayin icin kullanacagim ben de. Bu arada sistem nasil isliyor bilen varmi
Idareciliği mi, doğru mu anladım?Il disi tayin icin kullanacagim ben de. Bu arada sistem nasil isliyor bilen varmi
il dışında olmuyor diye biliyorum hocam. değişiklik mi oldu?Il disi tayin icin kullanacagim ben de. Bu arada sistem nasil isliyor bilen varmi
Birçok kişi direk idareci olarak tayin istemeyi ya da GİH ye alınmasını bekliyor ama bir değişiklik yok.il dışında olmuyor diye biliyorum hocam. değişiklik mi oldu?
Geçen yıl kitap almadım. Netten bulduklarıma baktım. Fazla zaman ayıramadım. Bu sene kariyer meslek yayınlarının hızlı tekrar kitabı ile liyakat yayınlarının eğitim bilimleri kitaplarını aldım. Ancak ilk birkaç sayfasına baktım. Derli toplu olması açısından iyi.Kitap önerisi verir misiniz?
Hocamız belki ildışı ücra da olsa bir yere gidip sonra yer değiştirmek için müdür yardımcısı olmayı düşünüyor olabilir.
Geçen yıl 2-3 haftalık çalışmayla sınavdan 75 almıştım ama mülakatlara girmedim. Çok fazla kasmaya gerek yok. Mevzuata fazla ağırlık vermemek daha mantıklı. Eğitim bilimleri daha fazla etki ediyor çünkü. Youtube'da ekys ile ilgili içerikler var. Onlara da bakılabilir.
Hocam kitap tamamen konu anlatımından oluşuyor. Soru yok. Kitabın tarih bölümünün az bir kısmına baktım. Mesela Osmanlı Tarihi uzun uzadıya anlatılmıyor. Belli başlı konular şema ve tablo haline getirilmiş. Zaman az olduğu için öneririm hocam. Başka kaynaklar nasıl bilmiyorum.Teşekkür ettim hocam bende siz gibi düşünmüştüm , hızlı tekrar kitabına da bugün bakmıştım nasıl tavsiye eder misiniz
İdarecilik asil bir kadro olmadığı için de oluyor düşünüyorum. Bir şef başka bir ile tayin istediğinde şef olarak, bir komiser başka bir ile giderken komiser olarak vb. giderken bir müdür ya da mdr yrd. başka bir ile giderken sınav öncesi ünvanına dönerek tayinle gidiyor. Ne kadar ilginç bir durum!Birçok kişi direk idareci olarak tayin istemeyi ya da GİH ye alınmasını bekliyor ama bir değişiklik yok.
hocam malesef herkes dyk açamıyor ben lisedeyim evet haftada 18 saat ekders alıp birde egzersiz açıyorum öğrenci gelir gelmez belli değil altı üstü hafta 6 saat ekders akşam 6 ya kadar çalış. zaten idare işleri yapıyoruz madem bence denemekte fayda var m. yardımcılığını. olmadı istifa eder yine döneriz btr ye bişey kaybedeceğimizi sanmıyorum. ama geç başvuru ücreti çokmuşBöyle iş mi olur arkadaşlar. Zamanında başvuru ücreti 200 TL, geç başvuru ücreti 300 TL. Geçin bunları. 200-300 tl verip sınavlarda ve mülakatlarda uğraşıp iyi kötü bir yer bulup o kadar kişinin tatavasını çekmeye değer mi? Yapın BTR başvurusu, üstüne de DYK açın. Zaten müdür yardımcısı ile yarışırsınız ek derste.
başvuru ücreti tamamen saçmalık hocamBöyle iş mi olur arkadaşlar. Zamanında başvuru ücreti 200 TL, geç başvuru ücreti 300 TL. Geçin bunları. 200-300 tl verip sınavlarda ve mülakatlarda uğraşıp iyi kötü bir yer bulup o kadar kişinin tatavasını çekmeye değer mi? Yapın BTR başvurusu, üstüne de DYK açın. Zaten müdür yardımcısı ile yarışırsınız ek derste.