zeynelabidin21
Site Gezgini
220 puanım var izmir düşünüyorum
aşamalı tercih olursa ki genelde öyle oluyor. ilk aşamada tercih yapanların yerleri muhtemel boşalacak olarak görünüyorBiz de konyayi dusunuyoruz. Peki benim yerime birinin gelmesi icin orasi aciliyormu.
İl dışı atamalarda sadece açık olan kadrolara isteyebilirsiniz. Eş durumu (özür) tayinlerde muhtemel boşalacak yerler gözükür.Biz de konyayi dusunuyoruz. Peki benim yerime birinin gelmesi icin orasi aciliyormu.
İl dışı atamalarda sadece açık olan kadrolara isteyebilirsiniz. Eş durumu (özür) tayinlerde muhtemel boşalacak yerler gözükür.
DaMieN hocam en son ne zaman il dışı istedin. il dışında sadece boş kadroları seçebilirsin. sana sadece a, b, c, d seçeneği verilmişse sen e şıkkını seçemezsin. çünkü öyle bir seçenek yok.İlk cümle yanlış. İl dışı atamada heryere (norm dolu ya da boş farketmez) tayin isteyebilirsiniz. İsteyeceğiniz okuldaki kadroyu dolduran birey de muhtemel tayin isteyebilir ve muhtemel boşalacak kadro söz konusu olabilir...
DaMieN hocam en son ne zaman il dışı istedin. il dışında sadece boş kadroları seçebilirsin. sana sadece a, b, c, d seçeneği verilmişse sen e şıkkını seçemezsin. çünkü öyle bir seçenek yok.
Kendi kendini düzeltmişsin. Yanlış yönlendirmemek lazım arkdaşları.Ben il içiyle karıştırmışım. Hangi kafayla yazdıysam. Haklısın...
Kendi kendini düzeltmişsin. Yanlış yönlendirmemek lazım arkdaşları.
başvurular açıldı rica etsem izmirde açılan yerleri paylaşabilir misiniz?