Bugün duydum da kesin değil tabi bilgisi olan varmı diye soruyorum olabilir mi?
Ne demişler umut fakirin ekmeği![]()
ınsanlar ıyı kotu demen tercıh yapmalarına ragmen gelmedı. dogru bır bakıs acısı degıl bence sızın bakş açınızUmarım olmaz, çünkü çoğu yer kötü olsa da sırf gidebilmek için tercih ettiler. Şimdi daha iyi yerler açılırsa tercih verip gidenler ne olacak.
hocam İzmir için örnek vereyim açılan yer merkeze 120 km uzaklıkta şimdi merkeze başka biri atanırsa daha önce atanan arkadaşa haksızlık olmaz mı? Bence yapılması gerekenler zamanında ve hakkıyla yapılmalı. 2. il dışı, zorunlu hizmet affı yapılmamasını istiyorum çünkü hakkıyla atanana ve zorunlu hizmet yapana haksızlık oluyor.ınsanlar ıyı kotu demen tercıh yapmalarına ragmen gelmedı. dogru bır bakıs acısı degıl bence sızın bakş açınız
Insanlar cok uzun zaman hıc bır yere kıpırdayamıyorlar. artık surası bu rası ayırt etmıyorlar.2.ıldısında acılıp 1.sınde acılmayan ve guzel dıye nıtelendırılen kac tane yer olabılır ayrıca ? zaten yer yok 2.ıldısında da ıptal ettırenlerın yerlerı acılacaktır en fazla.hocam İzmir için örnek vereyim açılan yer merkeze 120 km uzaklıkta şimdi merkeze başka biri atanırsa daha önce atanan arkadaşa haksızlık olmaz mı? Bence yapılması gerekenler zamanında ve hakkıyla yapılmalı. 2. il dışı, zorunlu hizmet affı yapılmamasını istiyorum çünkü hakkıyla atanana ve zorunlu hizmet yapana haksızlık oluyor.
Nereden duydunuzIkinci il disi olacakmis