Hocam Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde görevliyim, kurum yöneticileri hizmetiçi eğitimlerin nisan ayı gibi başlayacağıyla ilgili bilgi aldılar bakanlıkta yetkili ağızlardan.Arkadaşlar bakanlık 2019 Hizmetiçi faaliyetlerini iptal mi etti acaba? Başvurmak istediğim bir kaç eğitim vardı. Süreçle ilgili bilgisi olan var mı?
Değerli hocam bizde biliyoruz Udemy, youtube falan. Bakanlığın hizmetiçi faaliyetlerinin bazıları oralarda yok ve bakanlığın kabul ettiği sertifikayı vermiyor. İlla çıkacak senin gibi birileri... Tasarrufu eğitimde değil başka yerlerde yapsınlar.İşte bunlar hep tasarruf. Ne gerek var hizmet içi mizmet içi. Açın youtube var, twitch var, udemy var. Güzel güzel evinizin sıcaklığında vs izleyin öğrenin.
Ben de onu diyorum da daha göl maya tutmuyor.Değerli hocam bizde biliyoruz Udemy, youtube falan. Bakanlığın hizmetiçi faaliyetlerinin bazıları oralarda yok ve bakanlığın kabul ettiği sertifikayı vermiyor. İlla çıkacak senin gibi birileri... Tasarrufu eğitimde değil başka yerlerde yapsınlar.