Aydin Didim il icinde acilmis ama giden olmamis. 211 puanla nazilli kusadasi veya didim gibi tatil yoresi yerler acilirsa yazacagimmerhaba arkadaşlar. Yine aydın yine ildışı. Bol karacasu karpuzlu bozdoğanlı bir tayin dönemi olur herhalde yine. 180 puanla aydının her yerini yazacağım. Puan ve tercih yeri paylaşırsanız sevinirim. Fikir oluşur.
teşekkür ederim.bende düşünüyorum.Aydın'a bende geçen sene 170 puanla geldim. Merkeze 15 km Köşk'e bağlı bir okuldayım. Tayin yerleri açıldığında sorularınız olursa yardımcı olabilirim.
Maşallah puanlar iyi. Sınıfçılara gibi puan yapmışsınız 8 yıllık öğretmenim 140 puanım var.![]()
Aydin Didim il icinde acilmis ama giden olmamis. 211 puanla nazilli kusadasi veya didim gibi tatil yoresi yerler acilirsa yazacagim
açılan yerlere göre tayin işinden vazgeçtim gibi şu anda tabii 20 sine kadar süre var iyice düşüneceğim ama çok düşük ihtimalHocam açılan yerlere göre tayin istemeyeceksiniz herhalde. Ya da son düşünceniz nedir
meslek liseleri hariç şu anda tr de norm fazlası olmayan bilgisayar öğretmeni yok gibi.İyi akşamlar hocalarım.188 puanım var aydın nazilli düşünüyorum Çaylı ortaokulu ama 8 derslik 77 öğrenci görünüyor eğer çıkarsa norm fazlası mı oluruz?
Anladım hocam teşekkür ederim.Bu senede yerimizde bekleyeceğiz anlaşılan.meslek liseleri hariç şu anda tr de norm fazlası olmayan bilgisayar öğretmeni yok gibi.
Hocam ben tercih yapmayı düşünmüyorum.Yapsam sadece nazilli yazacaktımMerhaba,
180,188 ve 211 puanlı zümrelerim Aydındaki hangi okulları yazacaksınız, kaçıncı tercihleriniz olacak ya da yazacak mısınız aydın?
Merhaba,
180,188 ve 211 puanlı zümrelerim Aydındaki hangi okulları yazacaksınız, kaçıncı tercihleriniz olacak ya da yazacak mısınız aydın?
Hocam ben karpuzlu hem yazacam. Diğerlerini yazmayacam. Fikir değiştirirsem tekrar yazarım. Bize gidiş çok zor bu saatten sonra. 2 yıl önce 20 geçen sene 10 bu sene 4 okul. Artık bitiyor il dışı olayıHocam ben tercih yapmayı düşünmüyorum.Yapsam sadece nazilli yazacaktım
hocam bozdoğan, karacasu ve nazilli hakkında blgi alabilirmiyimAydın'a bende geçen sene 170 puanla geldim. Merkeze 15 km Köşk'e bağlı bir okuldayım. Tayin yerleri açıldığında sorularınız olursa yardımcı olabilirim.
Karpuzlu Hem yazacak mısınız hocam son kararınız nedir? Puanınız 181 miydi?Karpuzlu hem yazacak var mı?
Hocam 1-karpuzlu 2- Nazilli yazdım. Puan 181. Herkes için hayırlısıKarpuzlu Hem yazacak mısınız hocam son kararınız nedir? Puanınız 181 miydi?
Teşekkür ederim hocam. Umarım istediğiniz yer olurHocam 1-karpuzlu 2- Nazilli yazdım. Puan 181. Herkes için hayırlısı
Eyvallah hocam hepimizin inşallahTeşekkür ederim hocam. Umarım istediğiniz yer olur
Karpuzlu kendi memleketim 3 bin şişirme nüfusu. Orada da kursiyer sıkıntısı olacak. Şuanda da hemde görevliyim. 15bin merkez nüfus var yılda 3 kurs anca açıyoruzOkullarin hepsi kıyıda köşede kalan yerler. Normalde zorunlu hizmet olarak tercih edilecek okullar. 8 derslik olan okulda btr de olamayabilirsiniz. Norm fazlası zaten oluyorsunuz aydın da genel kaderimiz. En mantıklısi hem gibi duruyor
Karpuzlu da köylere görevlendirme ihtimalleri var mı acaba bilginiz var mı bu konuda?Karpuzlu kendi memleketim 3 bin şişirme nüfusu. Orada da kursiyer sıkıntısı olacak. Şuanda da hemde görevliyim. 15bin merkez nüfus var yılda 3 kurs anca açıyoruz
Yok ilçe memde ilçe koordinatörü olarak düşünüyormuş mem müdürü. Kendisiyle görüştüm birebirKarpuzlu da köylere görevlendirme ihtimalleri var mı acaba bilginiz var mı bu konuda?
Anladım hocam, teşekkür ederimYok ilçe memde ilçe koordinatörü olarak düşünüyormuş mem müdürü. Kendisiyle görüştüm birebir