2018 Hatay İl Dışı

Kodla Büyü

north

Site Gezgini
Mesajlar
81
Arkadaşlar merhaba,bu sene Antakya merkezi istemeyi düşünüyorum il dışından puanım tayin döneminde 164 yada 166 olacak.Antakya'yı düşünenler puanlarını yazarsa,bir fikir olur hepimize.
Bir de uzun süredir atamaları takip etmiyorum geçen sene nereler açıldı? Kim kaç puanla nereye gitti bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.Umarım seçim bizlere de il dışında daha fazla okul ve şans olarak döner.
Herkese bol şans diliyorum:)
 
Hocam iyi niyetinizden şüphem yok ama burası özellikle son iki senedir pusu cu kaynıyor. O yüzden ben şahsen puan paylaşımında bulunmaycağım.bende bu sene ankara yazacağım inşallah. Allah gönlünüze göre versin hepimizin hakkında hayırlısı
 
Haklısınız hocam biliyorum ama dürüst davranacak bazı arkadaşlar çıkacaktır düşüncesiyle yazdım:)
 
nereden istiyorsunuz hatayı hocam il içinde de puanlar o aralıktaydı gelirseniz sizde hatay btr grubumuza dahil olmuş olursunuz güzel bence
 
Batmandan isteyeceğim hocam.Zaten daha önce 4 yıla yakın Hatay'da çalıştım Altınözü ve Balıklıdere'de.Tabi ki BTR grubununa dahil olmak isterim :) Ama bu okullara göre il dışı yapmayacağım sanırım eş durumunu bekleyeceğim çünkü çok az okul açılmış..
 
Ben yine de Narlıca’yı yazdım.Umarım gelir.Herkese bol şans dilerim.Pusucu arkadaşlara da
 
Geri
Üst