2018 Dünya Kupası Eleme Grubumuz

Kodla Büyü
İzlanda şu an grubumuzda lider :D Hırvatistan malum . Faroe adaları ile aynı torbada girdik eskisi gibi değiliz kabul edelim. Galler bile ilk torbada iken ne diyelim ki...
 
Burdan Ukrayna ile Hırvatistan çıkar diye düşünüyorum. İzlanda düşüşe geçecek gibi...
 
Ben kesinlikle helal etmiyorum Türkiye Futbol Takımı Teknik Direktörüne verilen inanılmaz yüksek ücreti. Bizim vergilerimizle verilen paranın büyüklüğüne bakın, bir de 80 milyonluk ülkenin Dünya Futbol'undaki konumuna bakın. Fatih Terim'den nefret ediyorum. Hangi sıfatla bu kadar yüksek maaş alıyor ve almayı talep ediyor?

Çok küçük bütçelerle Basketbol ve Voleybol takımlarımız hem takım sporlarında, hem ülke sporlarında sürekli finaller, şampiyonluklar yaşarken Futbol takımının aldığı para HARAM'dır.

Dünya üzerinde nüfusu 80 milyon civarı olup da futbolda bu kadar geri başka bir ülke yoktur.(ABD'nin ülke sporu Basketbol olduğu için saymıyorum, zaten saysam bile ABD Futbol takımı 2002-2004 yılı hariç her zaman Türkiye'den daha büyük başarılara imza attılar.)

Bir ülkenin futbol gelişmişliği nüfusu ile doğru orantılıdır, çünkü nüfus ne kadar artarsa yetenekli futbolcu çıkma ihtimali o denli artar. 80 milyonluk Almanya futbol takımı ile bizim takımı bi düşünün sayın hocalarım.
 
yasarsahbaz' Alıntı:
Bir ülkenin futbol gelişmişliği nüfusu ile doğru orantılıdır, çünkü nüfus ne kadar artarsa yetenekli futbolcu çıkma ihtimali o denli artar.
Hindistan o yüzden her şene final oynuyor. Çin de öyle.
 
sizin zihniyetle insanlar yüzünden futbol bi yere gitmiyor grupta gördünüzmü Hırvatistan,İzlanda,Ukrayna,Finlandiya tamam bu gruptan 1.çıkamazsak bırakalım felan peki biz futbolun neresindeyiz biz milli takım olarak şu anda şu grupta iilk 2ye giremicek durumdayız kendimizi yükseklerde görmeyelim şu anda ilk 11 de sayabileceniz bomba gibi bir takım varmı sizce yok hala şu anda arda dışında emre oynasa en iyi oyuncumuz o olacak gibi ozaman konuşulacak fazla biey yok
 
hırvatlar italya ile basabas izlanda lider bizim grupda ukraynada idare eder bizse acaba finlandiyayı bile kesin yeneriz diyebilecek bi konumda degiliz
 
Geri
Üst