2018- 2019 Eğitim Öğretim Ortaokul Bilişim Teknolojileri Ders kitabı seçimi

Kodla Büyü
arkadaşlar kitap ismi sonunda seçmeli yazıyor yani biz bunu normal dersimiz için seçebilirmiyiz seçemezmiyiz....yani konular farklımıdır sizce....
 
Netleşen bi durum var mı arkadaşlar?

5-6 larda seçmeli kitapların içinde gözüküyor kitap.

Hangi kitapları seçiiyorsunuz?
 
Ben lisedeyim.. şimdi m.yardimcim aradı. Kitap seçiminde çince bile var bilgisayar bilimi yok dedi. Kitaplar basiliyior neden secilemiyor..
 
Secebilirsiniz biz sectik hocam. tereddüte dusulen konularda genelgenin altinda 312 li bakanligin numarasi var teyit edebilirsiniz.
 
5. sayfa 145 numara
kitap.jpg
 
Listede gorunuyor ama mebbiste kitap seçiminde secmeli olarak gorunuyor. Zorunlu ders icin talep etsek sorun olur mu acaba hem 5 hem 6 icin
 
1.JPG
Konu açacaktim. Arama yaptım daha önce açılmış konu.
Kitap girişlerini yaparken bu durum var evet.
Okullarınızda durum nedir?
Bakanlığı arayıp teyit alan oldu mu?
Bence (seçmeli) yazısını yanlışlıkla yazdılar.
gckCCc
gckCCc

Diğer taraftan bu kitap 5 ve 6 diye ayrı olarak da yer almıyor.
Yani öğrenci sayısı 5 ve 6 ların toplamı girilecek. Aynı kitap hem 5 hem 6 da okutulması da ilginç olacak
 
Arkadaslar yazdim ya yukari genelgedeki 312 li numara arandi. bakanlik yetkilisi biz daha konusmadan secin dedi. Hala soran var mi secilecek mi gibi sorular soruluyor. Idare ile Birlikte isteyen arar sorar. Secin dediler sectik. Lutfen hem konu aciliyor hem cevap veriliyor daha ustene secilecek mi secen var mi gibi sorular soruluyor.Anlamiyorum. Kalin saglicakla...
 
Diğer İlköğretim Bölümü:
Secebilirsiniz biz sectik hocam. tereddüte dusulen konularda genelgenin altinda 312 li bakanligin numarasi var teyit edebilirsiniz.
Sayın hocam. Sizin bu mesajınızdan, "biz aradık, teyit aldık" çıkarımını yapamadım. Ben mi yanlış anlıyorum.
 
Hani konunun ozunu sizin gibi herkes biliyor. Idare kitabin sonunda 5-6 parantez icinde secmeli yazdigi icin kitabi secemeyeceklerini soyluyor. Boyle bir dersin haftalik cizelgede olmadigini soyluyorsun gene de anlatamiyorsun. Burasi herkesin yasadigi problem. oncesini herkes bildigi icin 'secebilirsiniz biz sectik,312 li numara var teyit edebilirsiniz' dedim sayin hocam. Butun bu problemi herkesin yasayip da benim hic yasamadan direk kitabi sectigimizi ve secebileceginizi soylemem sizce aramamis olduguma kanaatse bilemem sayin hocam.
 
Arkadaslar herkes idaresine 2017-2018 Kitap secimi genelgesinin (3 Sayfa) 3.sayfasindaki tereddute dusulen konularda 312 li no dan bize ulasabilirsiniz dedigi telefon numarasini aratip sorununa cevap bulabilir. Ben de ayni sıkıntılari yasadiktan sonra arayalim numara var hocam dedim.Biz idare ile aradik zaten Bakanlik biliyor daha biz anlatirken telefondaki yetkiliye secebilirsiniz diyor. En azindan bu konu da benim tecrubem bu. Sonucta fazla kitap secerim aman soyle olur gibi diye kitabi secmeyen idare bunun boyle olacagini soyleyip sorumlulugu aliyorsa eksik kitap girip secilmeyen kitap icinde sorumlulugu alir.
 
biz seçtik ilçe komisyonu parantez içinde seçmeli yazdığı için olmaz demiş.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst