mebbis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 760 29 Ağustos 2017 #1 2017000041 - Yenilenen Öğretim Programlarının Tanıtımı (Zorunlu Dersler) Semineri isimli seminere ben başvurmadım ama okul ve ilçe mem otomatik onay vermiş. Resenmi aldılar acaba. Başka alınan varmı. Kayseri den 3 kişi gözüküyor
2017000041 - Yenilenen Öğretim Programlarının Tanıtımı (Zorunlu Dersler) Semineri isimli seminere ben başvurmadım ama okul ve ilçe mem otomatik onay vermiş. Resenmi aldılar acaba. Başka alınan varmı. Kayseri den 3 kişi gözüküyor
mebbis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 760 7 Eylül 2017 #3 Arkadaşlar bu seminere Kayseriden başvuru yapan 3 kişi gözüküyor. Burdamı arkadaşlar nasıl gitmeyi düşünüyorlar.
Arkadaşlar bu seminere Kayseriden başvuru yapan 3 kişi gözüküyor. Burdamı arkadaşlar nasıl gitmeyi düşünüyorlar.
mebbis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 760 19 Eylül 2017 #5 Arkadaşlar az önca Hizmetiçi eğitim birimi ile görüştüm. Bu seminer iptal olmuş. Bilginiz olsun. Seminer döneminde aldığımız için
Arkadaşlar az önca Hizmetiçi eğitim birimi ile görüştüm. Bu seminer iptal olmuş. Bilginiz olsun. Seminer döneminde aldığımız için