2017-2018 Sene sonu zümre

Kodla Büyü
E-müfredat girilecek. Bir de eski zümrelerin karalarının sonuçlarını girmemizi istediler e müfredattan.
 
e müfredata birşey girmiyorsunuz 2.dönem başında girdiğiniz maddelerin kararlarını sonuçlandırıyorsunuz hepsine olumlu sonuçlanmıştır yazıp bitirdik.
 
e müfredata birşey girmiyorsunuz 2.dönem başında girdiğiniz maddelerin kararlarını sonuçlandırıyorsunuz hepsine olumlu sonuçlanmıştır yazıp bitirdik.
hocam yönergeye göre
2)Eğitim kurumu sınıf/alan zümre başkanları kurulu toplantıları; ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda yapılır. İhtiyaç duyulmas1 halinde ettitim kurumu müdürü/kurul başkanının çağrısı veya üyelerirı salt çoğunluğunun yazılı talebi üzerine eğitim kurumu sınıf/alan zümre başkanlan kurulu toplantılarında alınan kararların ve varsa yeni gündem maddelerinin görüşülmesi amacıyla aynı esas ve usulle ara toplantılar yapılır. Ders yılı sonunda yapılan toplantıda ise eğitim ve öğretim yılı boyunca alınan kararların sonuçları değerlendirilir.

diyor
ama ilçe ve il memdekiler de bilmediklerinden tutturdu yeni gündem maddeleri ile yeni zümre yapılacak diye
bu emüfredat çok sıkıntılı şuan, site çok yavaş açılmıyor, sunucu kaynaklı sanırım. idarecileri ve öğretmenleri bilgilendirme topl. fln yapmadan oldu bittiyle bu yapılacak deniliyor. iyi de imse nasıl yapılacağını anlatmıyor. öğretmenler zaten teknoloji kullanımında sıkıntılı. e okul gibi bir modül ama oturması için 2 yıl geçecek gibi görünüyor.
 
Geri
Üst