KöfteHoRr' Alıntı:bir önceki ekrana gelerek tekrar deneyin hocam. bütün başlıklara tıklayarak içeriklerinin bitmesini bekleyin.
basın' Alıntı:sol daki butunları tek tek tıklayıp açıklamayı dinleyeceksiniz![]()
KöfteHoRr' Alıntı:Ben daha önceki kursta 1-2 ekranı farklı tarayıcı deneyerek geçmiştim. Bide başka tarayıcıdan da geçemeyen bir arkadaş için şifresini bana vermişti bende tek seferde geçti. Sizde başka tarayıcılardan deneyin, eğer yine geçmezse şifrenizi bir arkadaşınıza verin o girsin. Çok büyük ihtimalle geçecektir.
acbn' Alıntı:arkadaşlar sanırım 78. slayttan sonra eğitimlere dönüp EBA DERS EĞİTİMİ ni tamamlamamız gerekiyor yani öyle zannediyorum başta solemişti materyal kullanımında EBA DERS EĞİTİMİ ne geçin diye denedim çalışıyor
Edit: hala 78 takılı kaldı geçmiyor
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis:herohamster' Alıntı:araçlar konu aracı menüsünden sıra sizde konusuna geçiş yapın daha sonra geri gelip 79. slayttan devam edin ama slaytlar hemen geçiyor konuşma bitsin öyle geçin ben öyle yaptım oldu
herohamster' Alıntı:araçlar konu aracı menüsünden sıra sizde konusuna geçiş yapın daha sonra geri gelip 79. slayttan devam edin ama slaytlar hemen geçiyor konuşma bitsin öyle geçin ben öyle yaptım oldu
herohamster' Alıntı:araçlar konu aracı menüsünden sıra sizde konusuna geçiş yapın daha sonra geri gelip 79. slayttan devam edin ama slaytlar hemen geçiyor konuşma bitsin öyle geçin ben öyle yaptım oldu