2016 şubat maaş

Kodla Büyü

muratti32

Aktif Üye
Mesajlar
230
maaşım eksik yatmış sanırım özkansoft maaş hesaplama motorunda 3144 gözüküyor fakat 2958 yatmış. bundan önceki maaşlarda bu kadar fark yoktu yanlışlık nerede olabilir sizce
 
Ben maaşa bakamadım çünkü e-devlet bordro'ya bir türlü giriş yapamadım. Sürekli hata veriyor. Bahsettiğiniz özka... yazılımı da eksik hesaplıyor.. Çünkü geçen ay 2922 yattı ama program 2830 çıkartıyor.
 
öz... doğru hesaplama yapıyor. Bu ayki maaşlarda biraz sıkıntı var gibi. Yıllardır öz... hesabında kuruş şaşmadı.
 
Benimki kuruşu kuruşuna doğru, sendika ile alakalı kesintiden kaynaklanıyor olabilir.
 
memura sordum sorun şuymuş, özel hizmet tazminatı eksik yatırılmış 50 tl gelecek ay yatırılıcakmış. derece-kademe artışları bu maaşlara yansımamış.
 
Arkadaşlar genel itibariyle derece alındı bu ay, derece alınan ilk ayda kesinti olur. Ayrıca sendika ödemesi bu ay yok. Özk... eksik hesaplamaz hocam bilgilerinizden birini eksik girmiş olabilirsiniz, şimdiye kadar şaşmadı bende.
 
derecelerimiz işlenmedi bu ay sisteme ondan eksik aldık bence.bizim idare işlememiş.birde sendikadan ne kadar kesiliyor.
 
benim derece işlenmiş.. e-bordroda var.. 6/3 iken 5/3 oldum.. artış 10 TL gibi olmuş.. şimdilik sorun yok..
 
Bende mebbiste derece artışı var ama e-bordroda derece artışı yapmamışlar. Bu sıkıntı neden kaynaklandı anlamadım. Bu işlemi otomatik olarak yapmaları gerekmiyor mu? Öğretmenlerin destekleme ve yetiştirme kurslarıyla uğraşacaklarına meb yöneticileri asli görevlerini yerine getirsin!
 
Geri
Üst