2016 Özür Grubu Atamaları Ne Zaman Yapılacak?

Kodla Büyü

coook

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,908
Milli Eğitim Bakanlığı yaklaşık 5-6 hafta önce il içi ve il dışı atamaları ile ilgili duyuru yapmış, il içi atama süreci geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. İl dışı atamalar ise Haziran ayının 16'sında başlayacak ve 28 Haziran 2016 tarihinde sona erecek. İl içi ve il dışı öğretmen atamaları gerçekleştirildikten sonra sıra özür grubu atamalarına gelecek.

Öğretmenlerin özür grubuna bağlı olarak bilindiği üzere yer değiştirme işlemleri gerçekleştiriliyor. Eş durumu özrü ve sağlık özrü başta olmak üzere öğretmenler özür grubuna MEB tarafından ilan edilen kılavuza göre başvuru şartlarını sağlamak koşulu ile uymak zorundalar. Gerekli şartları sağlayan öğretmenlerin başvuruları değerlendirilip boş norm kadrolar da göz önüne alınarak atamalar gerçekleştiriliyor.

2016 yılı yaz dönemi özür grubu atamaları için son başvuru tarihinin 29 Ağustos olduğu öğrenildi. Ağustos ayının ilk haftası da öğretmenlerin özür grubu atama sonuçları belli olacak.

Özür grubu atama sonuçlarından sonra yapılacak iş ve işlemler, özellikle eski okul/kurum'dan ilişik kesme ve yeni kurumda göreve başlama işlemleri, eş durumundan eşine ilçe farkı olarak uzak okula atanan öğretmenlerin il emri durumu ve diğer hususlar hakkında gerekli ve detaylı açıklamalar her yıl olduğu gibi bu yıl da sitemizde olacak.

2016 yılı yaz dönemi özür grubu atamaları, aşamalar, başvuru şartları, başvurular, atamalar(yer değişikliği), ilişik kesme, göreve başlama ile diğer iş ve işlemler için bizi takip etmeye devam ediniz. 2016 yılı özür grubu atamalarını yakından takip edip siz değerli öğretmenlerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz. (mebpersonel.com)


http://www.ogretmenx.com/atama-tayi...rubu-atamalari-ne-zaman-yapilacak-h48470.html
 
Takvimde 22 sinde tercihler baslayacak ama acilmadi hala sayfa sabahtan beri bilgisayarin basinda agac oldum
 
Başvuru ekranı açılmadı ama normu açık olan okulların listesi açıklandı mı bir yerlerde? En azından okulları araştırabilseydik?
 
Ben de tek başvuranın ben olduğumu düşünmeye başlamıştım forumda kimse yazmayınca. Akşam oldu hala açamadılar başvuru ekranını. Bu insanlar ne Zaman okul araştıracak, tercih yapacak da gidip ev bakacak düşünen yok.
 
Mebbiste incelemediğim sayfa kalmadı. Biraz daha açılmazsa lojman başvurusu yapacağım sıkıntıdan
 
Bilgisayarla yapilmiyor mu abi bu isler? Ancak 1. Aşama 2 gun uzadi gereksiz yere, adamlara sure kalmadi kontrol edecek. Bence gece 12 yi bulur.
 
sarkıtabilirler de belli olmaz bunların işi. yarın bir basın açıklaması daha yapar 25 inde başlayacak ikinci aşama derler geçerler
 
Geri
Üst