2016 İL DIŞI MERSİN

Kodla Büyü
ben erdemliyi yazacam ama son sıralarda. önceliğim antalya finike, muğla fethiye, aydın didim, balıkesir ayvalık sinop sonra mersin puan an itibarı ile 144
 
arkadaşlar erdemli nasıl bir yer.. bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim..
 
sonix' Alıntı:
arkadaşlar erdemli nasıl bir yer.. bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim..
sayın hocam erdemli ye gözünüz kapalı gidebilirsiniz. Antalyanın köylüsü çok gerisinde kalır Erdemli yerlisinden. Evler çok ucuzdur. 2+1 evi 80-90 bin e alabilirsiniz. kışın sakin yazın çok kalabalık.
 
malum çok fazla tercih yapacak okul yok, ben önce antalya muğla düşünüyordum ama malesef açılan okullar çok kötü mersini daha önlerde düşünmeye başladım.
 
ben yazabilirim kararsızım ama 146 puan var ya akdenizdeki okulu ya da erdemliyi yazarım yazarsam
 
Altı aydır tayin isteyeceğim diyordum ama tüm hevesim gitti. Hatta diyordum ki sadece lise yazarım diyerek birde okul secimi yapıyordum aklımdan :D Ortaokullar zor hele lab yoksa çok zor bence. Sonuç=0.0
 
geçen sene açılan okullar doğal olarak beklentileri yükseltti. aynı durum bende de oldu, giderim diye hayallerim vardı
 
Mersin'i yazacak olan arkadaşlar puanlarını yazarlarsa sevinirim. Memurlar.net'te Mersin'deki okullar için 3 kişi sıraya girmiş. Mesaj attım puanlarını sordum ama hala cevap gelmedi. Eğer o arkadaşlar burdaysa bir zahmet puanlarını yazsınlar. En azından ne olacağı konusunda daha net bir fikir yürütebiliriz.
 
Öğretmenim 147 puanla yazmayı düşünüyorum ama sizi etkilemek istemiyorum ; çünkü önce Aydın ve Bursa yazacağım. Onlar gelmezse Mersin yazacağım.
 
şu anki sıralamam ve yarın yapmayı düşünüyorum.antalya(kepez),mersin(erdemli)kocahasanlı ortaokulu,mersin(erdemli)sinansuverir ortaokulu,antalya(serik),antalya(kemer),antalya(alanya),antalya(kumluca),mersin(tarsus)mehmet akif ersoy ortaokulu.ama kepezle erdemlinin yerini değiştirip değiştirmemekte kararsızım.
 
110 puanım var sadece mersini yazmayı düşünüyorum ama okullara daha karar vermedim nereleri yazacağımı.
 
akdenizdeki adanalıoğlu reşit can ortaokulu na ulaşamadım. merkeze uzaklığı nedir okul hakkında bilgisi olan var mı?
 
okul hakkında hiç fikrim yok mersin merkez de kalsak çok mu uzak kalır bilen arkadaşları bekleyip karar verecem. puan 148 erdemlideki iki okulu yazacam duruma göre de bu okulu. Belkide hiç yapmam tam kararı bugün akşam verecem artık
 
ronn' Alıntı:
akdenizdeki adanalıoğlu reşit can ortaokulu na ulaşamadım. merkeze uzaklığı nedir okul hakkında bilgisi olan var mı?
ben aradım hocam.öğrenci profili çok kötü.merkezde bir yerde çalışcaksanız 1 saat falan
 
ben tercihlerimi yaptım
antalya kepez
erdemli kocahasanlı
erdemli sinan suverir
antalya kemer
antaya alanya
atalya serik
antalya kumluca
mersin tarssu
 
Geri
Üst