klmno' Alıntı:rotasyon olmadan güzel boş bir yer bulman neredeyse mumkun değil
betty' Alıntı:72 ve 108 paunı olan hocalarım merkezde pek şansınız yok ama Havza Vezirköprü gibi ilçelerde bir kaç yıl kalarak gelebilirsiniz...144 puan biraz daha şanslısınız :+1:
o zaman hocam size bir yer tavsiye edeyim herkesin pek tercih etmediğifatih5506' Alıntı:betty' Alıntı:72 ve 108 paunı olan hocalarım merkezde pek şansınız yok ama Havza Vezirköprü gibi ilçelerde bir kaç yıl kalarak gelebilirsiniz...144 puan biraz daha şanslısınız :+1:
hocam bidaha tekrarlıyorum. herhangi bir yer dedim :wink:
betty' Alıntı:o zaman hocam size bir yer tavsiye edeyim herkesin pek tercih etmediğihavza-belalan yada cakıralan yibo lojmanı vardır bekar öğretmenler için para biriktirme yeri
)
fatih5506' Alıntı:hocam belalan a şubatta atama yapıldıevliyim ama çakıralan yiboda olur yani
![]()
alibaly' Alıntı:belalan, çakıralan buralar norm dolu arkadaşlar, şuan havza da sadece Fen Lisesi açık 6 saat seçmeli seçip açtılar. İl içi dolar mı bilmem.
fatih5506' Alıntı:alibaly' Alıntı:belalan, çakıralan buralar norm dolu arkadaşlar, şuan havza da sadece Fen Lisesi açık 6 saat seçmeli seçip açtılar. İl içi dolar mı bilmem.
peki hocam il dışı il içine paralel mi olur fazla mı olur eksik mi olur. il içinden sonra il dışıdan ne umalım.
alibaly' Alıntı:fatih5506' Alıntı:alibaly' Alıntı:belalan, çakıralan buralar norm dolu arkadaşlar, şuan havza da sadece Fen Lisesi açık 6 saat seçmeli seçip açtılar. İl içi dolar mı bilmem.
peki hocam il dışı il içine paralel mi olur fazla mı olur eksik mi olur. il içinden sonra il dışıdan ne umalım.
il içiyle paralel olur hatta dahada az açık gösterebilirler, samsun da artık öğretmen açığı zor bulunur hocam sadece vezirköprü sürekli açık kalır![]()
aydınDr' Alıntı:Samsun mem in sayfasinda muhtemel boş olan yerler-branşlar duyurusu vardi. İlgilenenler bakabilir.
ebediyen' Alıntı:hocam vezirköprü merkezde dolu. ben 109 puanla samsun ve bafra merkezi istedim il içinden. açık olan 4 tane yer var zaten. sadece 1 okulda 2. sıradayım. Canik Emrullah Efendi. Oraya da 1. sıradaki arkadaş atanmazsa ancak gidiyorum
cepola' Alıntı:Mebbis den sıra şöyle öğreniliyor arkadaşlar
1.Kurum kodu ve şifre ile giriş yapılıyor.
2.Atama Modülü(Kadrolu Öğretmen) -> Açılan sayfadan Tamam diyoruz.
3.Gelen sayfadan Raor Al
4.Rapor seçim sayfasından ATO07001_2 İliçi Sıra Tayin Listesi (Çarşaf Liste, Ada Göre Sıralı)
5.Branşınızı seçip Tamam diyoruz.
Sıralamada kaçıncısınız kaç kişi başvurmuş gözüküyor.
chaos' Alıntı:Bende istanbuldan Samsun'u yazmayı düşünüyorum gidiş geliş yapabileceğim yerler düşünüyorum asarcık ya da ayvacık Vezirköprü'de uzak . Samsun'un kaderi bu dışardan gelen genelde kotu okula mahkum biraz bekleyip il ici sıraya girilmeksin