Öncelikle herkese hayırlı olur inşallah. Malesef merkezde çok az boş yer var puanlarımızı ve istediğimiz yerleri yazarsak fikir sahibi olabiliriz. Benim 107 puanım var merkez ilçeleri isteyeceğim nasip olursa.
ilk tercihim meslek lisesi olur ama ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum ortaokulları da yazacağım hocam.akdenizkanki' Alıntı:meslek lisesimi istiyorsun yoksa ortaokul mu hocam ?
İl içi atamalara bakılırsa merkez ilçelerde birer ikişer anca İhtiyaç vardır. Meslek liseleri zaten önemsiz bizim ülkemizde her yerde azaltıyorlar normu.adeministrator' Alıntı:Hocam merkezde nerelerde açık varmış? 2 senedir Gonyadayim. Meslek liselerindeki bilişim bölümlerini kapatmaya ve/veya normlarini azaltmaya çalışıyorlar, haberiniz olsun...
Sizin okuldan birisinin tayini mi çıktı yoksa norm güncellemesi mi yapıldı yazın hocamakdenizkanki' Alıntı:karatayda benim okul bos hocam imam hatip ortaokulu meslekler bosmu bilemiyorum ama
Hocam tercihlerinize karar verince burada paylaşırsanız seviniriz.melek42' Alıntı:Puanım 118 meslek lisesi başta olmak üzere merkez ilçelerini yazmayı düşünüyorum hocam. Hayırlısı artık