computing' Alıntı:hocam haziran da FED in faiz artırımı ihtimali hala geçerliliğini koruyor AMB nin ise varlık alımı yoluyla parasal genişleme yapma ihtimali var bu ihtimaller güçlü dolar zayıf euro ya işaret ediyor olur olmaz onu bilemeyiz tabi. Altın ise diğerlerinden daha zor bir enstrüman. Az önce iran petrol bakanının bir açıklamasını okudum petrolün önümüzdeki yıl 60-90$ arası olabileceğini söyledi bunun da OPEC in üretim ayarlaması ile olabileceğini söyledi gerçi geçen ay opec ten bu yönde bir karar çıkmamıştı ama yine de bu açıklamayı dikkate almakta fayda var. Seçenek olarak dolar ve arsa iyi duruyor bizim ülke de konut ve arsa işi çok iyi getiri sağlıyor zaten başka bir şeyden de çaktığımız yok bizim ülkenin zengini müteahhitlerdir.
dengem' Alıntı:her ay 100 Dolar+100 Euro+100 TL+1 Çeyrek Altın... Mesleğe başlarken hep bunun hayalini kurardım ama lakin evdeki hesap çarşıya uymadı.Her ay bu saydıklarımdan fazlasını borç olarak ödüyorum.. Elde var sıfır :?
denizlerb' Alıntı:paran varsa arsa al, başın ağrımasın. birikimini değerlendirmek adına altın, dolar, euro işlerine girersen bloomberght müptelası olup çıkarsın, fed ile yatıp fed ile kalkarsın, her ay amerikanın tarım dışı istihdam verisini bekler durursun, yellen ile kanka olursun.
siz ons olarak mı al sat işlemi yapıyorsunuz yoksa gram bazında mı? hangi aracı kullanıyorsunuz hocam?srknkkc' Alıntı:evin getirisi yok sadece paranızı enflasyona gore koruyor..fakat arsa kazandırır :+1: ama şunu da unutmayın taşınmazları 5 sene içinde satarsanız gelir vergisine tabii olursunuz..hemde yuksek miktarlarda..bu seceneklerarasında bana en uygun altın al satı geliyor..ufakyatırımcı için birebir..kullanıyorum tavsiyeederim![]()
İlginç...Mr.Spermata' Alıntı:Soya Fasülyesi
[emoji20]koray45' Alıntı:Memurda para olmaaaz
murathan21' Alıntı:En iyi yatırım çocuklarımıza vereceklerimizdir
İlginç...sisss' Alıntı:Bence kesinlikle dolar fava atın bekleyin göreceksiniz![]()