2015 honda civic dream eco

Kodla Büyü
ttalan46' Alıntı:
merhaba arkadaşlar, honda "civic 1.6 Dream Eco, Otomatik, Benzin/LPG" aracı 62.000TL veriyor. Sizce bu paraya değermi? Ne önerirsiniz?
Link: http://honda.com.tr/otomobil/civic-sedan/fiyat
bu paraya alabileceğin daha iyi bir otomatik vites araç yoksa eder hocam,
artık piyasa o hale geldi ki ikinci eller bile kaç para,
honda nın dream paketinde de birçok özellik standart

beyazgolge' Alıntı:
Hocam ramazan ramazan yanlış görmüyorSam dediğiniz modelin karşısında 58900 yaziyor
hocam sen yanlış görmüyorsun. hatta başta yanlış yazmışlardır diye düşündüm bende sonra biraz daha inceleyince dream modellerinde otomatiklerinin düzlerinden daha düşük fiyatlı olduğu dikkatimi çekti.

dream otomatiklerde kamppanya varmış. Alıp almama konusunda tereddütte kaldım. Normalde 9. ay yada 10.ayda araç almayı dşünüyordum.

dream paketi pek önermem hocam bende elegance var. sunroof, xenon far, koltuk ısıtma, yağmur sensörü, geri görüş kamerası, 16" jant farkı var.

ikinci elde de en fazla elegance modeli satılıyor. hoş honda ve otomatik olunca araba elinde kalmaz ama. aklında olsun.

karşılaştırma alanından farklarına bakabilirsin. hız sabitleme bile yok yazıyor dream için.

Mr.Spermata' Alıntı:
Neden Honda nin otomatik vites modelleri düz viteslerden daha ucuz?

Bunu sadece dream modelinde yapmislar.dedigim gibi bence dream pek tutulmayan bi model, eldekileri bitirme amacli olabilir.

Otomatik diyince honda üstüne yoktur hocam . Atmosferik motor lpg ye uyumludur benzinlide şehir içi fena yakıyor. Köye bozuk yola gelmez altı yere yakındır. Ses yalıtımı iyidir.

57.950 TL’lik Civic Sedan 1.6 Dream otomatik vites benzinli araç fiyatı, 30 araçlık stokla sınırlıdır. Muhtemelen bitmiştir

artık honda ların altı yere yakın falan değil o eskidendi.
Yılbaşında premium eco navigasyonlu modelini kardeşime aldık.
hız sabitleme ve navigasyon hariç diğer sensörler için şu an kampanya da varken bence hiç fazla para vermeye gerek yok eğer araç varsa tabi. İleride imkan olunca kar lastikleriyle birlikte çelik jant ta eklendimi süper...
otomatik te sorun yokta benzinli motor aracı hızlandırmıyo.
şu crv deki 1.6 dizel motoru koysalar bu araca ufff

Tüm bayileri aradım ve 1 tanesinde bulabildim. Fakat dream modeli olduğundan kararsız kaldım.

Hocam bence sonrasinda pisman olursun. Usb bile yok dream modelinde. Belki benim huyumdur ama bosey alirken o serinin en iyisi olmasina calisirim. Digerleri eksik gelir hep :) karsilastirma tablosunu incele. Icine sinerse al

hocam premium modeli kullanmaktayım 2014 te sıfır aldım performans ve yakıt olarak memnunum. dream modeli pek tutulmayan bir modeldir.cok tacsiye etmemekle birlikte fiyat uygun gibi geldi kampanya dan dolayı

BBNET
Geri