2015-2016 5.ve 6. sınıflar temel düzey planlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bnq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Alışılmışın biraz dışında bir plan olmuş. Özellikle bazı etkinlikleri ve işleniş şekillerini çok beğendim.

Fakat planın sonunda bahsettiğiniz çerçeve öğretim programındaki 8 basamağın ne olduğunu anlayamadım. Sizin kullandığınız aşağıdaki çerçeve öğretim programı değil mi?

MEGEP BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ve YAZILIM DERSİ MODÜLLERİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR. Öğrenci ihtiyaçları gözönünde bulundurularak 8 basamaktan uygun ünite kazanımları seçilmiştir.

Ekli dosyalar

8.Basamak derken daha önce geçerli olan öğretim programındaki basamak konularından bahsetmekte hocam. yeni öğretim programı ile o geçerliliğini yitirdi. daha önce elimizde bulunan kitaplarda o basamak konularına göre düzenlenmişti. şimdi geçerli olan öğretim programı esnek olduğu için hocam da oradaki konulardan ilave etmiş anladığım kadarıyla.

bilisimkml' Alıntı:
Alışılmışın biraz dışında bir plan olmuş. Özellikle bazı etkinlikleri ve işleniş şekillerini çok beğendim.

Fakat planın sonunda bahsettiğiniz çerçeve öğretim programındaki 8 basamağın ne olduğunu anlayamadım. Sizin kullandığınız aşağıdaki çerçeve öğretim programı değil mi?

MEGEP BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI ÇERÇEVE ÖĞRETİM PROGRAMI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ve YAZILIM DERSİ MODÜLLERİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR. Öğrenci ihtiyaçları gözönünde bulundurularak 8 basamaktan uygun ünite kazanımları seçilmiştir.
Öğretim programımız 8 ayrı basamaktan oluşuyor ya hocam,onlardan seçmece yaptım demek o en alttaki ibare

BBNET
Geri