ben de bornovada oturuyorum, menemende çalışıyorum, okulumdan çok memnunum ama gidiş geliş yoruyor. şubatta da her yeri yazmamıştım , sanırım şimdi de yazmam...byg14' Alıntı:evet izmir'i isteyecek pek yok galiba kimse yazmıyor hiç birşeyeşimin işi kemalpaşa'da oraya gidebilseydim çok güzel olacaktı, şu bornova'da oturuyoruz zaten ama açık çok az zor bi ihtimal bana gelmesi. her yeri yazıcaz artık, hayırlısı
Rüzgara Karşı'' Alıntı:ben de bornovada oturuyorum, menemende çalışıyorum, okulumdan çok memnunum ama gidiş geliş yoruyor. şubatta da her yeri yazmamıştım , sanırım şimdi de yazmam...byg14' Alıntı:evet izmir'i isteyecek pek yok galiba kimse yazmıyor hiç birşeyeşimin işi kemalpaşa'da oraya gidebilseydim çok güzel olacaktı, şu bornova'da oturuyoruz zaten ama açık çok az zor bi ihtimal bana gelmesi. her yeri yazıcaz artık, hayırlısı
az kişi olduğuna bakma hocam, millet tatilde. kimisi de yazmak istemiyor =)
hayır. siz?byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:ben de bornovada oturuyorum, menemende çalışıyorum, okulumdan çok memnunum ama gidiş geliş yoruyor. şubatta da her yeri yazmamıştım , sanırım şimdi de yazmam...byg14' Alıntı:evet izmir'i isteyecek pek yok galiba kimse yazmıyor hiç birşeyeşimin işi kemalpaşa'da oraya gidebilseydim çok güzel olacaktı, şu bornova'da oturuyoruz zaten ama açık çok az zor bi ihtimal bana gelmesi. her yeri yazıcaz artık, hayırlısı
hocam yaptınız mı tercihinizi?
karabağları hiç bilmiyorum maalesefcollision' Alıntı:Şerif Remzi Ortaokulu
Mustafa Baykaş Ortaokulu
Ülkü Ortaokulu
Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ort.
Tahir Merzeci Ortaokulu
Cemil Meriç Ortaokulu
Katip Çelebi Ortaokulu
Ali Akatlar Ortaokulu
Seniha Mayda Ortaokulu
Arkadaşlar Karabağlarda görev yapıp ,bu okullar hakkında bilgisi olan paylaşabilecek varmı ?
Sizin puaniniz kaç acaba benim 91.collision' Alıntı:Şerif Remzi Ortaokulu
Mustafa Baykaş Ortaokulu
Ülkü Ortaokulu
Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ort.
Tahir Merzeci Ortaokulu
Cemil Meriç Ortaokulu
Katip Çelebi Ortaokulu
Ali Akatlar Ortaokulu
Seniha Mayda Ortaokulu
Arkadaşlar Karabağlarda görev yapıp ,bu okullar hakkında bilgisi olan paylaşabilecek varmı ?
Rüzgara Karşı'' Alıntı:hayır. siz?byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:ben de bornovada oturuyorum, menemende çalışıyorum, okulumdan çok memnunum ama gidiş geliş yoruyor. şubatta da her yeri yazmamıştım , sanırım şimdi de yazmam...byg14' Alıntı:evet izmir'i isteyecek pek yok galiba kimse yazmıyor hiç birşeyeşimin işi kemalpaşa'da oraya gidebilseydim çok güzel olacaktı, şu bornova'da oturuyoruz zaten ama açık çok az zor bi ihtimal bana gelmesi. her yeri yazıcaz artık, hayırlısı
hayırlı olsun =) tercihler nereler ?byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:hayır. siz?byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:ben de bornovada oturuyorum, menemende çalışıyorum, okulumdan çok memnunum ama gidiş geliş yoruyor. şubatta da her yeri yazmamıştım , sanırım şimdi de yazmam...byg14' Alıntı:evet izmir'i isteyecek pek yok galiba kimse yazmıyor hiç birşeyeşimin işi kemalpaşa'da oraya gidebilseydim çok güzel olacaktı, şu bornova'da oturuyoruz zaten ama açık çok az zor bi ihtimal bana gelmesi. her yeri yazıcaz artık, hayırlısı
Yaptim hocam
tülay aktaş işitme engelliler ortaokulu - mevlana mah.quashpack' Alıntı:Bornova hangi okullar var ? yardımcı olabilirim bildiklerimden.
arkadhan' Alıntı:Geçen sefer güvenim foruma yazdım bu sefer yazmıyorum. Totem yapiyorum :lol:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:hayırlı olsun =) tercihler nereler ?
bornova ve bayraklıdaki okullar hakkında bilgin var mı =)
bayraklıdaki öğretmen yerinden ayrılmayacakmış.byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:hayırlı olsun =) tercihler nereler ?
sağolun, valla bornovadan başlayarak uzağa doğru sıraladımama puanları duydukça korkmaya başladım açıkta kalmam inşallah
okullar hakkında benim de bilgim yok.. konak'takilerden bir iki okul biliyorum onlar da iyi değil bulundukları semt olarak (fatih mehmet ortaokulu, zafer ortaokulu mesela)
Rüzgara Karşı'' Alıntı:bayraklıdaki öğretmen yerinden ayrılmayacakmış.byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:hayırlı olsun =) tercihler nereler ?
sağolun, valla bornovadan başlayarak uzağa doğru sıraladımama puanları duydukça korkmaya başladım açıkta kalmam inşallah
okullar hakkında benim de bilgim yok.. konak'takilerden bir iki okul biliyorum onlar da iyi değil bulundukları semt olarak (fatih mehmet ortaokulu, zafer ortaokulu mesela)
bornovadaki tülay aktaş zihinsel engelliler oo.'nu biliyor musun?
ev bornovada mıydı? menemen'e kadar çevreyolu var artık... menemen'i biraz bilirim...
sanırım ben tercih yapmayacağım 114 puanla![]()
okulumdan o kadar memnunum ki.. bornovadaki okullardan birine ulaşım git gel 2 saat , okul çok çok kötü... 1-1,5 saat günlük fark için asla değmez. bayraklıdaki öğretmen vazgeçmiş tercih yapmaktan, orası boşalmayacak yani. tülay aktaş için kararsız kaldım sadece. başka da seçeneğim yok, diğer ilçeler açılmıyor...byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:bayraklıdaki öğretmen yerinden ayrılmayacakmış.byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:hayırlı olsun =) tercihler nereler ?
ev bornovada mıydı? menemen'e kadar çevreyolu var artık... menemen'i biraz bilirim...
neden yapmayacaksınız hocam? bornovadakileri yazabilirsiniz en azından. ben de yazdım o okulu ama bilgim yok. menemen'den de yazdım 2-3 tane. benim için şu an izmir'in herhangi bi ilçesinde olmak 16 saatlik mesafede olmaktan iyidir![]()
Rüzgara Karşı'' Alıntı:okulumdan o kadar memnunum ki.. bornovadaki okullardan birine ulaşım git gel 2 saat , okul çok çok kötü... 1-1,5 saat günlük fark için asla değmez. bayraklıdaki öğretmen vazgeçmiş tercih yapmaktan, orası boşalmayacak yani. tülay aktaş için kararsız kaldım sadece. başka da seçeneğim yok, diğer ilçeler açılmıyor...byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:bayraklıdaki öğretmen yerinden ayrılmayacakmış.byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:hayırlı olsun =) tercihler nereler ?
neden yapmayacaksınız hocam? bornovadakileri yazabilirsiniz en azından. ben de yazdım o okulu ama bilgim yok. menemen'den de yazdım 2-3 tane. benim için şu an izmir'in herhangi bi ilçesinde olmak 16 saatlik mesafede olmaktan iyidir![]()
izban ve metronun olduğu ilçeleri ya da çevreyolu bağlantılı yerleri yaz hocam, ulaşım rahat olur. yoksa ulaşım dert ...
menemende hangi okulları yazdın?
100. yıl asarlıkta, asarlık göç almış bir bölge, haberin olsun =) çimentaş da aynı şekilde ama bornovada olduğundan (bornova metrodan tek taşıt ) dolayı yazanlar olur.byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:okulumdan o kadar memnunum ki.. bornovadaki okullardan birine ulaşım git gel 2 saat , okul çok çok kötü... 1-1,5 saat günlük fark için asla değmez. bayraklıdaki öğretmen vazgeçmiş tercih yapmaktan, orası boşalmayacak yani. tülay aktaş için kararsız kaldım sadece. başka da seçeneğim yok, diğer ilçeler açılmıyor...byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:bayraklıdaki öğretmen yerinden ayrılmayacakmış.byg14' Alıntı:sağolun, valla bornovadan başlayarak uzağa doğru sıraladımama puanları duydukça korkmaya başladım açıkta kalmam inşallah
izban ve metronun olduğu ilçeleri ya da çevreyolu bağlantılı yerleri yaz hocam, ulaşım rahat olur. yoksa ulaşım dert ...
menemende hangi okulları yazdın?
çimentaş ortaokulu mu çok kötü? hangi açıdan kötü?
yazarken izban'ı da göz önünde bulundurmaya çalıştım. Menemen'den halk eğitim merkezi, 100. yıl ortaokulu ve anadolu imam hatip lisesi'ni yazdım.
Rüzgara Karşı'' Alıntı:100. yılı hemen sil hocam =) çimentaş kötü ama bornovada olduğundan (bornova metrodan tek taşıt ) dolayı yazanlar olur.
menemen halk eğitim binası kaymakamlığın içindeydi sanki... nerede ders verirsin bilemem... menemen'in nüfusu az değil, kurs sorunu yaşamazsın sanırım.
anadolu imam hatip de merkezdeydi sanırım, imam hatipte çalışmadım hiç....
ben olsam açık olmaz =) oradaki arkadaş il içi mi isteyecekmiş?byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:100. yılı hemen sil hocam =) çimentaş kötü ama bornovada olduğundan (bornova metrodan tek taşıt ) dolayı yazanlar olur.
menemen halk eğitim binası kaymakamlığın içindeydi sanki... nerede ders verirsin bilemem... menemen'in nüfusu az değil, kurs sorunu yaşamazsın sanırım.
neden 100. yılda siz mi varsınız?yoksa kötü mü ondan mı sileyim?
Rüzgara Karşı'' Alıntı:ben olsam açık olmaz =) oradaki arkadaş il içi mi isteyecekmiş?byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:100. yılı hemen sil hocam =) çimentaş kötü ama bornovada olduğundan (bornova metrodan tek taşıt ) dolayı yazanlar olur.
o okul asarlık bölgesinde, göç almış bir bölge. yönlendirmek istemem, sen bilirsin. 75. yıl , 100. yıl vs asarlıkta. her dönem açılır bu okullar. sirkülasyon çok
tek tercih yaptım bayraklıdaki okulu...byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:ben olsam açık olmaz =) oradaki arkadaş il içi mi isteyecekmiş?byg14' Alıntı:Rüzgara Karşı'' Alıntı:100. yılı hemen sil hocam =) çimentaş kötü ama bornovada olduğundan (bornova metrodan tek taşıt ) dolayı yazanlar olur.
o okul asarlık bölgesinde, göç almış bir bölge. yönlendirmek istemem, sen bilirsin. 75. yıl , 100. yıl vs asarlıkta. her dönem açılır bu okullar. sirkülasyon çok
anladım hocam. oradan kimse tayin istememiş kadro açılmış oalrak gözüküyor
evet , hemen olmasa da bir süre sonra ekranda gözüküyor diye hatırlıyorum.byg14' Alıntı:Evet yazdim, sonuçlar açıklanınca taban puanlarını mı görebiliyoruz yazdığımız okulların? Öyleyse yazarım buraya