2014000157 nolu rizedeki pardus kursu

Kodla Büyü

mebbis

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sayin hocalarim bu kursa basvuru yaptim. 4. Onay geldi 5. Si henuz onaylanmadi. Kursa baska kimler katılıyor. Birde kurs içeriği ile ilgili elinde doküman olan varmı.

Sayin hocalarim bu 5 gunluk kursta kayseriden gelecegim cumartesi aksam yola cikacagim.
Sorum şu. Bakanlik pazar gunki konaklamayi karsiliyormu. Yani 4 gunlukmu yoksa 5 gunlukmu konaklama parasi veriyor.

Nasipse ben vereceğim ama sonuçta Pazartesi yorgun olmamak gerekiyor pazar gunü enstitüde olmak en güzeli

nosTRa hocam, Pardus kursları 2014-2015 hizmetiçi eğitiminde devam edecek mi? Bu konuda bir bilginiz var mı?

Tesekkurler hocam bende öyle düşündüm yorgun olmamak icin pazar orda olacağım.

@caylakcekirge hocam pek Umit görünmüyor o konuda, umarım devam ettirirler.

@mebbis hocam o konuda pek bilgim yok ama genel kaide 4 onay var ise 5. Onay teferruattir.

Bende henüz bileti almadım ama pazar gecesi orda olurum diye düşünüyorum. Orda görüşürüz nasipse :+1: :+1: :+1:

Kursa bende katılacağım cuma yada cumartesiden varıp gürcistan gezisi yapmak istiyorum katılmak isteyen özelliklede daha önce gürcistana gitmiş olan arkadaş var mı?

"nosTRa" hocam

Merhaba

Ben 22 - 26 eylül arasında yapılacak olan kursa katılacağım ama size sormak istediklerim var haberleşmemiz mümkün mü?

BBNET
Geri