2014000085 Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kurs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ppll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ppll

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2014000085 Eğitimde FATİH Projesi (Teknoloji Kullanımı) Kursu isimli kursa başvuru yapıbta onaylanan arkadaşım varmı acaba ayın 22 si son ilgili birimin onaylamasına ama ses seda yok sayfamda !!!1

hocam genelde son güne kadar bekleniyor erkenden onaylandığını veya reddedildiğini görmedim..

yoğun çalıştıkları için son gün onaylanıyor genelde. Okuldaki gibi görülmemesi yada unutulması söz konusu olmaz.

Son onay tarihi günü bugün. Daha belli olmadı sonuçlar. :-1:
Nasıl bi iştir anlamadım :x

nerelerden katılıyorsunuz arkadaşlar, ben ordu dan gelcem. orda görüşmek üzere .

benimde onaylanmış son onay bekleniyor. rize den katılacam ama kursun yeri belli değil? ilk kez merkezi kurs onaylandı hadi hayırlısı...

evrimkahraman' Alıntı:
benimde onaylanmış son onay bekleniyor. rize den katılacam ama kursun yeri belli değil? ilk kez merkezi kurs onaylandı hadi hayırlısı...

hocam nasıl belli değil; Ankara Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü işte

Benim ki reddedildi maalesef.. 203 Kişi başvurmuş, 48 kişi katılacak.. Sebepde şu: İlinizde yeteri kadar bu kursu alan var.. samsun

Faaliyet Yeri : Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü - MERKEZE BAĞLI TAŞRA / BAKANLIK yazıyor Ankara mı oluyor ben ilk kez merkezi yazdım bilemiyorum :shock: aydınlatırsanız sevinirim yapmamız gereken bişey var mı son onay kesin olur mu iptal olma ihtimali var mı bundan sonra

Arkadaşlar kalacak yer olayı nasıl olacak kendimiz mi ayarlayacağız yoksa ayarlanmışmıdır.

Başkent Öğretmenevinde yeriniz ayrılmış oluyor. Ücreti peşin veriyorsunuz: Günlük 65 tl. Orda kalmak zorunda değilsiniz ama kurs merkezine çok yakın olduğu için tavsiye ederiz. Yemek de sorun olmuyor. Talim terbiyenin kafeteryası iyi.Geçen hafta bu kursu aldık. Her şey çok güzeldi.

ilkbaharsu' Alıntı:
Başkent Öğretmenevinde yeriniz ayrılmış oluyor. Ücreti peşin veriyorsunuz: Günlük 65 tl. Orda kalmak zorunda değilsiniz ama kurs merkezine çok yakın olduğu için tavsiye ederiz. Yemek de sorun olmuyor. Talim terbiyenin kafeteryası iyi.Geçen hafta bu kursu aldık. Her şey çok güzeldi.

Hocam notebook felan goturmemize gerek oluyor mu? Yoksa tasımayalım mı bosuna? bir de Ankara otogardan baskent öğretmen evine nasıl gideriz?

İlk kurs merkezine mi gidiyoruz? Yoksa öğretmenevine mi?

Önce Başkent Öğretmenevine gidiyorsunuz. Yerleşiyorsunuz. Aştiye çok yakın. Ben ulus dolmuşlarına binmiştim, 5 dk sürmüştü. Metro daha pratik onu tavsiye ederim, Aştiden çıkış var direk metro için. Bahçelievlerde iniyorsunuz, çıktıktan sonra öğretmenevini karşınızda görüyorsunuz. Dersler lablarda oluyor. Notebook lazım değil.

Arkadaşlar benimki de onaylanmış.

Öğretmenevinde yemek veriliyor mu?
Ne kadar para ayarlamamız gerekir yanımıza?
Ücret ödemesini kurs bitiminde yapıyorlar mı?

benim de onaylanmış .uçakla gelsek karşılıyorlar mı ücretini ya da belli bir miktar mı karşılanıyor net bilgisi olan var mı

ilkbaharsu' Alıntı:
Önce Başkent Öğretmenevine gidiyorsunuz. Yerleşiyorsunuz. Aştiye çok yakın. Ben ulus dolmuşlarına binmiştim, 5 dk sürmüştü. Metro daha pratik onu tavsiye ederim, Aştiden çıkış var direk metro için. Bahçelievlerde iniyorsunuz, çıktıktan sonra öğretmenevini karşınızda görüyorsunuz. Dersler lablarda oluyor. Notebook lazım değil.

Teşekkürler hocam.

BBNET
Geri