2014000039 Sayılı Eğitimde FATİH Prj. Tekn Kullanım Kursu

Kodla Büyü

gizemkar

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Bu kurs hizmet içi eğitim tarafından onaylanmış. Bavuran Arkadaşlara duyrulur. Sağolsun @realfate arkadaşımız haber verdi. Öylelikle gördüm.
Yanlız Kurs bilgilerinde İstanbul Ataköy ZÜBEYDE HANIM HİZMET İÇİ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ gözükürken şimdi Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü - MERKEZE BAĞLI TAŞRA / BAKANLIK yazıyor Bu kurs için değişecek denmişti katılacak arkadaşlar var ise bilgi verebilir mi?

İlk defa böyle bir Kursa gideceğim nasıl bir yol izlememiz gerekli? Daha önce katılan arkadaşlarımız varsa bilgilendirirse ben ve benim gibi arkadaşlar için çok makbule geçer.

Örneğin Resmi mi olmamız gerekiyor?
Konaklama işlemleri nereden, nasıl yapılacak?
Konaklama yol vb ücretler elden mi verilecek? Bakanlık mı karşılayacak? Elden vereceksek daha sonra geri ödeme işlemlerinde nasıl bir yol izleyeceğiz nereye Başvurmamız gerekli.

Saygılarımla
Hakan GÖKMEN

Resmi kıyafet zorunlu değil hocam. Konaklama Başkent Öğretmenevi'nde olacaktır muhtemelen. Yer ayırmanıza filan gerek yok. Sizin için yer ayarlanıyor. Pazar'dan gidin giriş yaptırın bence. Ödemeleri konaklama dahil siz hep cepten yapıyosunuz, sonra hesabınıza yolluk yevmiye vs. yatıyor.

Teşekkür ederim sayın hocam inşallah problemsiz gider geliriz..
Bazen yerle ilgili sorun oluyor diyorlar yer ayarlama yok sadece şurada kalabilirsiniz burada kalabilirsiniz diyorlarmış.

Benimde onaylanmış bu kurs.
Daha bugün sabah İstanbul Ataşehir Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü gözüküyordu.
Şimdi Merkeze Bağlı Taşra Bakanlık olmuş.
Ankara'ya mı gideceğiz bu durumda?

Evet sanırım hafta içi BT il koordinatöründen böyle bir mail almıştım Ankara ya alınmış. Şimdi Merkeze Bağlı Taşra Bakanlık Başkent Öğretmenevi mi oluyor? direk oraya mı gideceğiz?

Büyük ihtimal Ankara Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü olur hocam. Bize yer ayıracaklar mı biz mi ayırtacağız vb açıkca yaban ellerde Ankaranın ayazında sıkıntı çekmekten korkuyorum Zaten ortalık karışık toma altında kalmayalım oralarda :scared:

Arkadaşlar peki diyelimki biz belirtilen yerde kalmayıp bir tanıdıkta kalsak yani yemek, konaklama felan hiçbişeyi cepten ödemesek, bize verilecek olan ücrette bir kesinti olurmu? ve öğretmenevinde konaklamayacağımızı arayıp bildirmemiz gerekiyormu?

22 kişi katılacak diyor ama herkesinmi onaylanmış.beende gelicem yol bilmem iz bilmem yaw:) birileri nerde kalacaamızı filan söylesin.taşra teşkilatı ne demek? sinan yıldız onaylamış benimkinide

Öğretmen evi kursiyerler için toplam kursiyer sayısı kadar yer ayarlıyor.. Gitmez isen bir sorun olmaz.. Başkasının yanında kalabilirsin..Kalırsan ücreti peşin ödüyorsun sonrasında hesabına yatıyor.. Oda ücreti 55 TL kahvaltı dahil.. bunun dışındaki ücretler cebinizden karşılıyorsunuz ama Hizmetiçi eğitimde olduğunuz için belli bir yevmiye alıyorsunuz kademe derecenize göre..

Gizemkar hocam,

Endişe etme çok soğuk değil, olaylar falan mesele değil.. Kızılay çevresinde idik dün baktık ortalık karışır gibi oldu arazi olduk hemen... TV de biraz abartılı görünüyor.. İstanbul ile hava sıcaklığı neredeyse aynı şu an .. Ben İstanbuldan geldim.. 37 no lu kurstayız..

Kurs yeriniz Milli Eğitim Bakanlığı Beşevler kampündeki hizmetiçi eğitim binası ya da öğretmenevi yanındaki hizmetiçi eğitim binası olacaktır diye düşünüyorum... Öğretmenevinde kalmanızı tavsiye ederim kurs yeri yakın oluyor..

Kolay gelsin...

bu kesin bilgileri nereden öğrenebiliyoruz? öğretmenler bu tarz kurslara giderken kimlerden haber alır? deneme yanılmaylamı buluyo bütün eğitim alanlar? herkes şu olabilir bu olabilir diyorda...

hocam daha önce Ankara'da 2 defa kursa katıldım. İkisinde de başkent öğretmen evinde kaldım. 1. sinde yerimi kendim ayırtmıştım. 2.de öğretmen evini aradım şu numaralı kurs için gelicem yer ayırtmak istiyorum dedim, kurs sorumluları ayırtmış olduğunu söylediler. Siz arayıp şu kurs için gelecem yer ayırtılmadıysa paylaşımlı(55), paylaşımsız(70) oda istiyorum diye rezervasyon yaptırın.

Eğer başkent öğretmen evinde kalırsanız günlük yevmiyenin(derece kademeye göre biraz değişiyor) 1,5 katını
en düşük yevmiye 28,5 TL dir. Yani 28,5 TL*1,5= 42,75 kaldığınız gün kadar hesabınıza kurs bittikten sonra bir ay içinde yatırırlar. Günlük 55-42,75=12,5 cebinizde vermiş olursunuz. Onuda açık büfe sabah kahvaltısına sayın :) Öğretmen evinde kalmazsanız konaklama faturası getireceksiniz. Onun da max 42,75 ini öderler. Üstü yine cebten gider. Arkadaşın yanında kalırsanız fatura getiremediğiniz için konaklama ücreti alamazsınız.

Bunun dışında kurs gün sayısının 2 fazlası kadar yevmiye yine hesabınıza yatar. 28,5*(kurs gün sayısının 2 fazlası)

2 tane otobüs 4 tane taksi ücreti de eklenir hesabınız toplu yatar. Otobüs biletinizi atmayın Onların hesapladığı otobüs ücreti azsa onu vererek bilet ücretinden alırsınız, fazlaysa göstermenize gerek yok.

Örnek hesaplama: 5 günlük kurs için:
5 gece öğretmen evinde kalırsanız: 1,5*28,5=42,75 42,75*5=213,75
yevmiye kurs gününün öncesi sonrası yani: 5+2=7 7*28,5=199,5
4 taksi taksi ücreti herkes için aynı 25 tahmini 25*4= 100
2 otobüs ücreti tahmini 30 30*2=60
+...................................
Alacağınız ücret
bundan konaklamaya verdiğiniz farkı ve öğlen akşam yemeklerinizi düşünce kar zarar hesabı yaparsınız. :) Genelde kalıyor.

BesSTy' Alıntı:
Gizemkar hocam,

Endişe etme çok soğuk değil, olaylar falan mesele değil.. Kızılay çevresinde idik dün baktık ortalık karışır gibi oldu arazi olduk hemen... TV de biraz abartılı görünüyor.. İstanbul ile hava sıcaklığı neredeyse aynı şu an .. Ben İstanbuldan geldim.. 37 no lu kurstayız..

Kurs yeriniz Milli Eğitim Bakanlığı Beşevler kampündeki hizmetiçi eğitim binası ya da öğretmenevi yanındaki hizmetiçi eğitim binası olacaktır diye düşünüyorum... Öğretmenevinde kalmanızı tavsiye ederim kurs yeri yakın oluyor..

Kolay gelsin...

Hocam birde kıyafet diğer arkadaşların söylediği gibi sivil değil mi zorunlu tutuluyorsa ona göre hazırlıklı gelelim.

bilişim07' Alıntı:
5 gece öğretmen evinde kalırsanız: 5*28,5=42,5 42,5*5=212,5
Alacağınız ücret
bundan konaklamaya verdiğiniz farkı ve öğlen akşam yemeklerinizi düşünce kar zarar hesabı yaparsınız. :) Genelde kalıyor.
Bu güzel hesaplama bilgileri içinde Sağolun hocam deneyim ayrı oluyor ya gerçekten..

Bu bilgilerden dolayı emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

başkent öğretmen evi o tarihlerde dolu olduğunu ve yer ayıramayacağını söyledi.üstelik bizim içinde toplu bi yer ayrılmamış.nerde kalıcaz? :shock:

bilişim07' Alıntı:
hocam daha önce Ankara'da 2 defa kursa katıldım. İkisinde de başkent öğretmen evinde kaldım. 1. sinde yerimi kendim ayırtmıştım. 2.de öğretmen evini aradım şu numaralı kurs için gelicem yer ayırtmak istiyorum dedim, kurs sorumluları ayırtmış olduğunu söylediler. Siz arayıp şu kurs için gelecem yer ayırtılmadıysa paylaşımlı(55), paylaşımsız(70) oda istiyorum diye rezervasyon yaptırın.

Eğer başkent öğretmen evinde kalırsanız günlük yevmiyenin(derece kademeye göre biraz değişiyor) 1,5 katını
en düşük yevmiye 28,5 TL dir. Yani 28,5 TL*1,5= 42,75 kaldığınız gün kadar hesabınıza kurs bittikten sonra bir ay içinde yatırırlar. Günlük 55-42,75=12,5 cebinizde vermiş olursunuz. Onuda açık büfe sabah kahvaltısına sayın :) Öğretmen evinde kalmazsanız konaklama faturası getireceksiniz. Onun da max 42,75 ini öderler. Üstü yine cebten gider. Arkadaşın yanında kalırsanız fatura getiremediğiniz için konaklama ücreti alamazsınız.

Bunun dışında kurs gün sayısının 2 fazlası kadar yevmiye yine hesabınıza yatar. 28,5*(kurs gün sayısının 2 fazlası)

2 tane otobüs 4 tane taksi ücreti de eklenir hesabınız toplu yatar. Otobüs biletinizi atmayın Onların hesapladığı otobüs ücreti azsa onu vererek bilet ücretinden alırsınız, fazlaysa göstermenize gerek yok.

5 gece öğretmen evinde kalırsanız: 5*28,5=42,5 42,5*5=212,5
Alacağınız ücret

Bu durumda eğer ben tanıdıkta kalırsam, yevmiye + taksi ücreti + otobüs ücreti alıcam değilmi? tanıdıkta konaklama olayını kimseye bildirmem gerekmiyo sanırım?

bahhele' Alıntı:
başkent öğretmen evi o tarihlerde dolu olduğunu ve yer ayıramayacağını söyledi.üstelik bizim içinde toplu bi yer ayrılmamış.nerde kalıcaz? :shock:

Ben de öğretmen evini aradım aynı şeyleri bana da söylediler hocam. Sonra Yenilik ve Eğitim Teknolojileri bölümünde hizmet içi ile ilgilenen kişiyle konuştum o da rezervasyon yaptırdıklarını söyledi. En iyisi gidince yine de öğretmen evine uğramak.

hijacker.23' Alıntı:
bahhele' Alıntı:

Ben de öğretmen evini aradım aynı şeyleri bana da söylediler hocam. Sonra Yenilik ve Eğitim Teknolojileri bölümünde hizmet içi ile ilgilenen kişiyle konuştum o da rezervasyon yaptırdıklarını söyledi. En iyisi gidince yine de öğretmen evine uğramak.

eee ya oraya gidince ortada kalırsak..nerde kalıcaz hocam:) her yer dolu gibi görünüyor.en azından bizim bütçemize uygun misafirhaneler filan..bu konuda lğtfen yol bulan buraya yazsın haberleşelim

Allaaaaah Bu kursun sorumlusu ile görüşmek lazım.. :? yeğitek yaktın bizi
arkadaşlar çoğumuz dışarıdan geleceğiz ve büyük ihtimal pazar günü olacak çünkü seminerin yeri belli saati kaçtır kaçta başlar ona göre kendimizi ayarlamamız gerekli

Hocam pazartesi günü saat 9:00'da başlıyormuş genelde kurs. Yegitek böyle bir kursu ilk defa düzenlemediği için telaş yapmaya gerek yok bence arkadaşlar. daha önce bu kursa giden bütün arkadaşlarım öğretmenevinde yer ayarlandığını ve orada kalındığını söylediler. zaten kurs yerine yakın bir bölgedeymiş. pazar günü akşam öğretmenevine giriş yapmamız lazım ki sabah kursa zamanında gidebilelim :) bir de bizim burdaki eğitici arkadaş bilgilendirme e-postası attılarını söyledi ama böyle bir e-posta gelmedi, gelen olursa bize de bilgi versin arkadaşlar...

ya biri cevaplasa ya yanımızda resmi bi evrak felan götürecekmiyiz? bu kalma sorunu başlı başına büyük bi telaş zaten:( umarım bana denilen şey doğru çıkmaz.

hocam ben daha önce Yalova'da hizmetiçi eğitime katılmıştım. resmi evrak falan istememişlerdi. kursun başladığı gün sabah hizmetiçi enstitüsüne gittim direk. Kalma olayı da hallolur inş sen canını sıkma:)

realfate' Alıntı:
hocam ben daha önce Yalova'da hizmetiçi eğitime katılmıştım. resmi evrak falan istememişlerdi. kursun başladığı gün sabah hizmetiçi enstitüsüne gittim direk. Kalma olayı da hallolur inş sen canını sıkma:)

İnşallah öyle olur böyle durumlarda genellikle kimsenin birbibirinden haberi olmadığı için..

Aklıma takılan birşey var yer ayrıldımı diye sorarken kurs adına göre mi sorguladınız yoksa şahsi isme göre mi arkadaşlar

Biraz önce telefonla sordum öğretmen evine her hafta rezervasyon yapılır grup adına dedi kurs adını söyledim yapıldı dedi. Hadi hayırlısı

Hayırlısı hocam ben de pazar akşamı giriş yapmayı düşünüyorum öğretmen evine. inşallah güzel bir kurs geçiririz hep birlikte:)

Resmi Yazı gelmiş arkadaşlar tebliğ ettiler konaklama yeri başkent öğretmen evi.

Ekli dosyalar

• 2014-39.png
    2014-39.png
    87.1 KB · Görüntüleme: 677
BBNET
Geri