sizin puan iyiymiş hocam. benim 71.6 ankara eskişehir konya kırıkkale düşünüyorumhanifibur' Alıntı:Ankara-Kocaeli-Sakarya-Bolu-Düzce-Konya-Kırıkkale-Eskişehir-Bilecik-Karabük illerini tercih etmeyi düşünenler puanlarınızı yazar mısınız? Benim puanım 78...

bilisim-tef' Alıntı:bu sene puanlar epey düşmüş, kontenjanlar çoğalmış. inş. böyle devam eder de seneye ben de güzel bi yeri yazarım![]()
nasıl oluyor bu iş? nerden müracaat ediliyor ? hangi sınava giriliyor?bilisimci_009' Alıntı:vay be dünyadan bi haberimnasıl oluyor bu iş? nerden müracaat ediliyor ? hangi sınava giriliyor?
daha dersler başlamadan şimdiden şartlar şurtlar, dersler başlasa ne olur bilmem. diğer üniversitelerin sayfalarına baktım böyle bir şart göremedim. herkes kafasına göre bişeyler söylüyor, hakkımızda hayırlısı bakalım 
Böyle olduğunu bilseydim tercih etmezdim orayı ama olan oldu artık, bakalım daha neler göreceğizbilisim-tef' Alıntı:hocam itü bu konuda zaten mimli. zorluk çikarmak icin ellerinden ne geliyorsa yapiyolar. kayit olduktan sonra hocalarin tutumu da pek farkli degilmis tamamlama ogrencilerine.